Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bachelors Yaël heeft gezoend met déze Bachelorette-deelnemer

Oeh la la!

Onlangs onthulde Yaël Isabelle, die we allemaal nog kennen van haar deelname aan De Bachelor met Thomas van der Vlugt, in haar eigen podcast dat ze een intiem momentje heeft beleefd met één van de Bachelorette-deelnemers van dit jaar. Wie dat was bleef een groot raadsel, maar inmiddels is het allemaal duidelijk!

Yaël

Tijdens haar deelname aan De Bachelor werd al snel duidelijk dat Yaël bij Thomas in de friendzone zat. Van een romance kwam het dan ook niet tussen de twee, maar haar deelname heeft Yaël geen windeieren gelegd. De brunette is namelijk nog niet van de radar verdwenen. Ze heeft een leuk aantal volgers op Instagram overgehouden aan het programma en timmert hard aan de weg als influencer. Daarnaast heeft ze een eigen podcast en is ze sinds kort als presentatrice te zien bij Rumag.

Podcast

In haar eigen podcast Amsterdamse Mokkels, die ze samen maakt met Sanne Ghislaine van de Belgische Bachelor, onthulde Yaël onlangs al dat ze een intiem momentje heeft beleefd met een van de Bachelorette-deelnemers van dit jaar. “Dat was toen in de stad. Toen heb ik dus met hem gezoend”, vertelde ze. “Ik wist helemaal niet dat hij meedeed aan De Bachelorette, weet ik veel. Hij vroeg aan mij of ik niet mee had gedaan aan De Bachelor, ik was wel echt lam dus ik weet het gesprek niet meer zo goed. Maar hij zei: ‘Ik zit in de nieuwe Bachelorette’. Daaruit heb ik opgemaakt dat hij niet ver is gekomen. Waarop hij antwoordde: ‘Nee, maar ik zit er wel lang in.'"

Gezoend

Om wie het precies ging bleef lange tijd een raadsel, tot nu! In de meest recente aftertalk van Rumag wordt het namelijk allemaal duidelijk als presentator René Watzema de stelling 'Ik heb gezoend met iemand van de voorgaande Bachelors of Bachelorette' opgooit. Afvallers Giancarlo en Oscar zijn te gast, en wat blijkt? Ze antwoorden allebei met 'waar'. Met wie Giancarlo een intiem momentje beleefde wil hij niet zeggen, maar van Oscar weet René het al veel langer. Hij is namelijk degene die met Yaël zoende. Of er ook meer in zit tussen de twee? "Nee, geen liefde, gewoon vrienden." Aha!

Bron: YouTube RUMAGTV | Beeld: Jasper Suyk