Samé niet blij met vraag van Sylvia in De Bachelorette

'Het was een vrij oppervlakkige vraag'

Er zijn nog maar vijf mannen over in De Bachelorette en dat betekent dat Sylvia iedere week weer iets meer de diepte in gaat met de kandidaten. In de aflevering van gisteren vond echter een van de mannen dat hij nog niet genoeg de kans heeft gekregen om zichzelf te laten zien en was hij niet bang om dat ook aan te geven.

Moeder en zus

Gisteren konden we zien hoe Sylvia haar moeder en zus had uitgenodigd om in Zuid-Afrika kennis te maken met de mannen. Sylvia hoopte hierdoor wat meer duidelijkheid te krijgen over wie er het beste bij haar past. De heren kregen kort de tijd om moeder Rosa en zus Patricia even te leren kennen en daarna ging de hele groep op safaritocht.

Diner

”s Avonds werd de gebruikelijke cocktailparty verruild voor een diner, waarbij Sylvia een aantal vragen voor de heren had bedacht. Om de beurt mochten de heren de vraag op hun bord openen en lezen. De heren antwoordden open en eerlijk, maar Samé wilde toch nog iets kwijt over zijn vraag. Zijn vraag luidde: “Zou je mij ook willen als het zonder tv-programma was?”

Samé baalde een beetje van deze vraag en gaf aan dat hij een ietwat persoonlijkere vraag had verwacht. “Het was een vrij oppervlakkige vraag”, zegt hij.

Samé vroeg zich hardop af ‘of Sylvia hem eigenlijk wel serieus neemt?’ “Deze vraag is heel onpersoonlijk en slaat niet op mij als persoon”, zegt hij aan tafel. Sylvia schrok een beetje van deze opmerking en zei dat ze hem ‘niet wilde beledigen’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Deze opmerking heeft Samé niet de kop gekost, want bij de rozenceremonie is hij juist de eerste die een roos krijgt. “Je hebt me aardig op mijn kop gegeven”, lachte de Bachelorette. Oscar is de enige die helaas geen roos krijgt en dus naar huis moet.

Bron: Love & Reality | Beeld: Videoland

Laatste nieuws