Wait, what? Is dít Selena Gomez haar nieuwe vlam?

De twee zouden vorige week zijn gespot tijdens hun date in New York.

Nu Selena Gomez de hele situatie tussen haar en Hailey Bieber achter zich heeft gelaten, geniet de beauty volop van haar single life. Of is daar tóch verandering in gekomen? Volgens verschillende Amerikaanse media schijnt Selena namelijk volop te daten met niemand minder dan Zayn Malik. De twee zouden zelfs intiem gespot zijn tijdens hun date in New York vorige week. Wait, what?

Single

Selena Gomez mag zichzelf sinds kort officieel de meest gevolgde vrouw op Instagram noemen. De actrice heeft 402 miljoen volgers op Instagram en krijgt miljoenen likes en reacties onder haar foto’s. We kunnen dus wel stellen: Selena is back and better than ever. En hoewel menig fan hoopt dat Selena ooit nog terugkomt bij ex-vriend Justin Bieber, heeft de beauty zelf al meerdere keren aangegeven verder te zijn gegaan met haar leven.

Zo werd er al meerdere keren gespeculeerd dat Selena aan het daten zou zijn met Drew Taggart, wat ze uiteindelijk zelf weer de wereld heeft uitgeholpen. Zo liet ze weten op haar Instagram-stories dat ze single is. Maar… daar lijkt nu misschien tóch verandering in te komen.

Date

Hoewel velen dachten dat Selena wellicht de liefde zou hebben gevonden in de zanger Drew Taggart, was de beauty ondertussen met hele andere dingen bezig. Zo zou ze haar pijlen hebben gericht op the one and only Zayn Malik. De twee zouden vorige week zelfs zijn gespot tijdens een date in New York. Wellicht is dit voor veel fans niet eens een hele grote shock, aangezien Selena in eerdere interviews wel eens heeft aangegeven dat ze Zayn wel ziet zitten. Oeh la la!

@fearlessxselena #selenagomez #zayn #viral #zaynmalik #fyp ♬ original sound – Selena’s biggest fan


Ooggetuige

Een ooggetuige vertelde aan Entertainment Tonight: “Selena en Zayn gingen gisteravond rond 22.30 uur uit in SoHo in New York City. Ze liepen hand in hand en waren aan het kussen. De meeste restaurantmedewerkers en restaurantbezoekers merkten ze niet op. Het leek alsof ze samen op hun gemak waren en het was duidelijk dat het een date was.”

De geruchtenmolen draaide al eerder overuren, nadat een andere bron de twee naar verluidt al eens eerder had gespot op een date. Toch blijft het allemaal een groot raadsel. Zowel Selena als Zayn hebben beide namelijk nog niet gereageerd op de geruchten.

Bron: NSMBL, Elle | Beeld: NL Beeld, TikTok

Laatste nieuws