Wauw! Selena Gomez verbluft volgers in stunning trouwjurk

De actrice ziet er ge-wel-dig uit!

Lees ook

Selena Gomez mag zichzelf sinds kort officieel de meest gevolgde vrouw op Instagram noemen. De actrice heeft 402 miljoen volgers op Instagram en krijgt miljoenen likes en reacties onder haar foto’s. Deze week verraste Selena iedereen door een prachtige foto in een bruidsjurk te plaatsen. Wait, what?

Trouwjurk

Selena plaatste deze week twee foto’s op Instagram in waarin ze lachend op de grond zit in een trouwjurk. “I have no caption. Just a regular day at work”, schrijft ze in de caption. Voor zover wij weten gaat Selena niet trouwen, maar heeft ze deze prachtige outfit aan voor de opnames van de serie Only Murders in the Building.

Volgers van Selena vinden de jurk haar in ieder geval prachtig staan. Zo laten onder meer Paris Hilton en Jessica Simpson hartjes achter in de comments. Enne, één ding is zeker: Selena zou in ieder geval een prachtige bruid zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez)

Ruzie met Hailey

In maart 2018 verbrak Justin Bieber zijn relatie met Selena, met wie hij zeven jaar samen is geweest. Het ging in die tijd wel meerdere keren uit tussen de twee. Vlak na het verbreken van zijn relatie trouwde hij met Hailey, in september van dat jaar al. Daarom gingen er geruchten dat de twee elkaar al zouden hebben gedatet tijdens Justins relatie met Selena. Fans van Selena richtten hun woede toen op Hailey. Zij zou Justin hebben ‘afgepakt’ van hun idool.

Sindsdien liggen de twee elkaar niet echt en vindt er al een tijdje een ware social media war plaats tussen de twee fanbases van de dames. Ook zou Selena door Hailey en Kylie Jenner belachelijk worden gemaakt op social media. Ondanks deze ophef, schijnt Selena brighter than ever op haar foto’s. Looking good, Selena!

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook