Het favoriete haarserum van Hailey Bieber scoor je voor slechts €15

Wie had dat gedacht?

Hoewel Hailey Bieber de laatste tijd veel in opspraak is op social media, ziet ze er altijd uit om door een ringetje te halen. Zo is haar skin altijd glowy en flawless en zijn haar lokken veelal pluisvrij als ze en public verschijnt. Maar hoe? Gelukkig deelt haar haarstylist ein-de-lijk de producten die zij heeft gebruikt bij onder andere haar amazing Oscar-look. En wat blijkt? Je scoort de haarproducten van het model al voor €15!

John Frieda

Bij menig A-lister verwacht je waarschijnlijk ook dure merken als het gaat om goede haarproducten. Maar niets is minder waar. The one and only Hailey Bieber gebruikt namelijk gewoon de haarproducten van John Frieda. Het model gebruikt de producten al sinds januari dit jaar, toen ze haar lange lokken inruilde voor een boblijn. Haar signature look anno 2023? De semi-gestylede, nonchalante, wavy bob. Deze welbekende look rockte de beauty ook bij het Vanity Fair feestje na de Oscars, enne: wij zijn fan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bryce Scarlett (@brycescarlett)

3 haarproducten

Toch viel er één dingetje heel erg op. De coupe van Hailey bleef namelijk de hele avond pluisvrij. Dan is de hamvraag natuurlijk wat het magische haarproduct uit de John Frieda-lijn is die ervoor zorgt dat je coupe er 24/7 gelikt uitziet.

Gelukkig voor ons is dat helemaal geen duur product en koos haarstylist Bryce Scarlett voor de volgende drie betaalbare haarproducten van John Frieda:

But there’s more! Als finishing touch gebruikt Scarlett nóg een haarproduct van John Frieda. Om de look van Hailey he-le-maal af te maken gebruikt hij de Vibrant Spray van John Frieda. Deze stap is cruciaal voor die prachtige shine en pluisvrije coupe, vergeet deze spray dus ook zeker niet!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws