MAFS-Sonny en Dylan moesten relatie 7 maanden geheim houden

En dat bleek best lastig!

Vorig jaar gaven Sonny en Dylan in Married at First Sight  – zonder elkaar te kennen – elkaar het jawoord, en met succes: de mannen zijn namelijk nog altijd happily together. Ze vertellen nu in Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker hoe het er de eerste maanden erna aan toe ging. Wat blijkt? Ze moesten de relatie wel zeven maanden geheim houden voor de buitenwereld, en dat was knap lastig.

Love at first sight

De love story van Sonny en Dylan was – als je het ons vraagt – een heus sprookje. Tijdens de bruiloft zagen we de vonken er al vanaf vliegen en tijdens de huwelijksreis groeiden de twee steeds meer naar elkaar toe. Dat de families van de heren het supergoed met elkaar konden vinden, was de kers op de taart. Tijdens het programma waren de twee lovebirds by far publieksfavoriet. Inmiddels zijn de tortelduifjes nog steeds helemaal in love, en zien we ze regelmatig samen op hun socials voorbijkomen.

De eerste maanden

De twee vertellen nu in Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker dat ze de eerste zeven maanden alleen maar thuis konden zitten. “Als ik hier in Dordrecht was, dan moest hij binnen zitten. En als ik in Emmen was, dan moest ik binnen zitten. Het was: óf hij was buiten, óf ik was buiten voor boodschappen of winkels. Dus het is best wel heftig geweest”, vertelt Sonny. In die zeven maanden hebben ze elkaar dan ook goed leren kennen. “Omdat je áltijd op elkaars lip zit”, aldus de tortelduifjes.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Married at First Sight

Laatste nieuws