Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: zien we MAFS-Sonny en Dylan straks weer op tv?

Dit zien wij wel zitten!

Vorig jaar gaven Sonny en Dylan in Married at First Sight zonder elkaar te kennen het jawoord, en met succes: de mannen zijn namelijk nog altijd happily together. Tijdens het programma waren de twee lovebirds by far publieksfavoriet, en hoopten wij stiekem al op een eigen programma voor de heren. En nu lijkt het erop dat Sonny en Dylan inderdaad weer op tv komen, zo vertelt Sonny op Instagram.

Love at first sight

De love story van Sonny en Dylan was als je het ons vraagt een heus sprookje. Tijdens de bruiloft zagen we de vonken er al vanaf vliegen en tijdens de huwelijksreis groeiden de twee steeds meer naar elkaar toe. Dat de families van de heren het supergoed met elkaar konden vinden, was de kers op de taart.

Eindelijk antwoord

Inmiddels zijn de tortelduifjes nog steeds helemaal in love, en zien we ze regelmatig samen op hun socials voorbijkomen. De twee teasden al langer over een comeback op tv, maar wat Sonny kortgeleden in zijn Instagram story deelde, maakt ons wel héél nieuwsgierig. Als een volger hem vraagt of hij samen met Dylan binnenkort weer op tv te zien zal zijn, kan hij eindelijk eerlijk antwoord geven. "Lieve mensen wij komen terug op tv", vertelt hij.

Geheimzinnig

Waarvoor dat precies zal zijn, kan Sonny nog niet zeggen. "De opnames zijn geweest, het wordt heel leuk en wordt vervolgd. Maar als dat bekend mag worden, laten we dat uiteraard gelijk weten." Nou, ze maken het wel heel spannend. Anyhow, elk programma waarin Sonny en Dylan samen te zien móet wel een hit worden. To be continued!

Bron: Love Reality | Beeld: Married at First Sight