Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

S10 deelt kiekje van mysterieuze nieuwe vriend

Cute!

S10 vertrekt vanaf Schiphol naar Turijn

Ze vertegenwoordigde ons land op het Eurovisie Songfestival, stond op grote festivals en bracht onlangs haar nieuwe album uit: Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt. 2022 was hét jaar van Stien den Hollander aka S10. Ook in de liefde lijkt S10 geluk te hebben. In haar Instagram Stories onthult de zangeres namelijk haar nieuwe vriend.

Eurovisie Songfestival

Iedereen kent haar natuurlijk van het emotionele nummer De Diepte waarmee ze ons vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival. De hoofdprijs heeft ze dan misschien niet gewonnen, het was in ieder geval wel een kickstart voor de carrière van de zangeres.

Raya

Tijdens een aflevering van Arjen Lubach vertelde S10 destijds over de dating-app Raya waar de zangeres ooit een account op had aangemaakt. Ze grapte toen dat ze de dating-app speciaal voor haar reis naar Italië, waar het Eurovisie Songfestival plaatsvond, weer even aan zal zetten. Maar de tijd van dating-apps is nu echt voorbij want tijdens een Q&A in de Insta-Story van S10 maakte ze bekend dat ze een vriend heeft!

Instagram

Wie de gelukkige jongen is, heeft S10 nog niet bekendgemaakt. We zullen het dus nog even met deze mysterieuze foto moeten doen. Hopelijk kunnen we snel kennis met hem maken!

Bron: Instagram @s10s10xx, Girl Scene | Beeld: BrunoPress