S10 doet een boekje open over daten tijdens het Songfestival

Ze heeft stiekem al plannen.

In mei is het zover en gaat S10 ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Het wordt een hectische periode voor haar, maar ze staat er nuchter in. Ze heeft zelfs al een leuk tijdverdrijf gevonden als ze eenmaal in Italië is: online dating.

Plannen rondom het festival

It’s going down van 10 tot en met 14 mei in Turijn. S10, ook wel bekend als Stien den Hollander, gaat ons vertegenwoordigen met haar nummer De Diepte. Een emotioneel lied, dat ze zelf omschrijft als ‘een liefdesbrief aan je eigen verdriet’. Ze zal diverse repetities moeten doen en interviews moeten geven, waardoor haar vrije tijd daar schaars zal zijn. Toch heeft S10 in De Avondshow met Arjen Lubach een boekje opengedaan over haar plannen.

App voor beroemdheden

De zangeres blijkt namelijk ooit een account op Raya te hebben aangemaakt, een datingapp waar alleen bekende mensen op zitten. Onder andere Monica Geuze en haar vriend Robbert kennen elkaar van die app. S10 is van plan om de app in Italië eens te testen, vertelt ze in het programma van Lubach. “Ik ben er momenteel geen onderdeel van. Ik ben er wel onderdeel van geweest. En ik denk dat als ik naar Italië ga ik er ook weer onderdeel van ga zijn, heel even”, aldus de zangeres.

Verifiëren

Om het account aan te kunnen maken, moet je aan een aantal regels voldoen. Ze moeten bij Raya kunnen verifiëren dat je daadwerkelijk beroemd bent. “Je moet een krantenartikel aanleveren voor je erop mag. Het is echt heel erg. Dat heb ik ook gedaan, ja”, zegt S10. Op dit moment is haar account dus even niet in gebruik, maar eerder heeft ze al wel eens gekeken welke beroemdheden er voorbijkwamen. “Ik heb Diplo erop gezien en ja, best wel lijpe mensen.” Ze deed ook uit de doeken dat het nog geen dates heeft opgeleverd.

Voorbereidingen

Naast het eventuele daten wil S10 haar grote doel echter niet uit het oog verliezen: de winst pakken op het Songfestival. Ze is zich al druk aan het voorbereiden en heeft verschillende edities teruggekeken. “Wat ik geleerd heb? Geen coke snuiven”, grapt ze. Vorig jaar ontstond er ophef toen de frontman van Måneskin drugs leek te gebruiken in de green room. Dat soort bijzondere praktijken gaan we dus niet voorbij zien komen. We zijn benieuwd naar de uitzendingen!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws