Surprise! Kimberly Bosman is terug bij Echte Gooische Moeders

Hoe leuk!

Lees ook

In het vorige seizoen van Echte Gooische Moeders zagen we Bo Wilkes, Pauline Wingelaar, Florine Hofstee en Leslie Keijzer afreizen naar Italië voor een welverdiende mom break. Maar…. We misten een Gooische moeder! Het nieuwe seizoen is inmiddels druk in de maak en Bo deelt op Instagram dat een oude bekende terugkeert in het nieuwe seizoen.

La Dolce Vita

In het vorige seizoen van de realityserie Echte Gooische Moeders gingen de moeders samen op een welverdiende mom break. Maarre, waar was Kimberly? We zagen dat Pauline, Bo, Leslie en Flo afreisden naar Italië voor een prachtige roadtrip naar onder andere Milaan en Rome. Kimberly sloeg deze mom break blijkbaar even over, maar she’s back! 

Instagram

Bo Wilkes bevestigt het nieuws op Instagram. Ze plaatst een foto met de vijf Gooische Moeders en schrijft in de caption:”Meisjes wat was het gezellig en wat bof ik toch met jullie. Kimmie wat heerlijk dat je weer meedoet !! Hebben je gemist!! 🤍🤍” Awhh!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bo Wilkes (@bowilkes)

Reacties

In de reacties reageren fans van het programma blij “Yaaay Kim is terug❤️👏” en “Welkom back Kim 🍀”, klinkt het in overvloed. Ook Gooische moeders Pauline en Leslie laten van zich horen: “Blij met jullie meisjes en met @kimberlybosman voelen we ons weer helemaal compleet! ♥️”, schrijft Pauline en “Together 💕💕😍😍🙌🙌”, reageert Leslie. Met de Echte Gooische Moeders compleet kunnen wij al helemaal niet wachten op het volgende seizoen!

Bron: Instagram @bowilkes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook