Wait, what? Wordt Lucien Laviscount de nieuwe James Bond?

Oeh la la!

We kunnen geen genoeg krijgen van alle knappe acteurs uit Emily in Paris. Zo smelten we tijdens het tweede en derde seizoen weg bij iedere scène met de knappe Alfie. Enne, het zou zomaar eens kunnen dat de acteur binnenkort zijn opwachting maakt in een bekende filmreeks.

Alfie

In het tweede seizoen van Emily in Paris maakt Alfie plotseling zijn opwachting als de knappe love interest van Emily. Gabriel krijgt er ineens concurrentie bij als Alfie indruk weet te maken op Emily tijdens de Franse lessen. Wie de drie seizoenen heeft gezien weet dat Emily in een behoorlijke love triangle belandt met Alfie en Gabriel, en dat haar relatie met zowel Gabriel als Alfie na de cliffhanger aan het einde van het derde seizoen onzeker is.

Alfie wordt gespeeld door Lucien Laviscount, een Britse acteur, die inmiddels behoorlijk furore aan het maken is als acteur. Zijn succes als Alfie in Emily in Paris is ook andere filmmakers niet ontgaan, want er wordt gespeculeerd dat Lucien perfect zou zijn als de nieuwe James Bond.

James Bond

Daniel Craig speelt al een tijdje de rol van James Bond, maar hij heeft onlangs aangegeven dat hij het wel mooi geweest vindt en wil stoppen met de films. Volgens fans zou Lucien een goede kandidaat zijn om Daniel op te volgen als de nieuwe Bond. Overigens wordt Lucien niet als enige genoemd, want ook namen als Bridgertons Regé-Jean Page (34), The Witcher-acteur Henry Cavill (39) en Aaron Taylor-Johnson (32), komen voorbij.

Volgens Daily Mail past Lucien goed in dit rijtje van potentiële kandidaten. Een insider heeft aan de krant laten weten dat producent Barbara Broccoli wel geïnteresseerd is in de acteur. “Lucien voldoet aan alle eisen. Hij is een super getalenteerde acteur, is buitengewoon knap. Bovendien heeft hij in de afgelopen 18 maanden veel nieuwe fans bijgekregen sinds hij zich bij de cast van ‘Emily in Paris’ voegde”, zo zegt de insider. “Bondbazen zeggen dat je hem al kunt inbeelden in de befaamde 007-smoking en hoe keurig en passend hij eruit zou zien.” Wij zien dat in ieder geval ook wel zitten!

Bron: HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws