Dit is de skincare-routine van Emily in Paris-ster Camille Razat

Hoe krijgt de Emily in Paris-actrice zo'n perfecte huid?

Hoewel het buiten koud is en de dagen grijs zijn, vermaken wij ons binnen prima met het derde seizoen van Emily in Paris. Ook in dit seizoen schittert actrice Camille Razat weer als de  stylish Franse vriendin van Emily (Lily Collins). Keer op keer weet ze ons weer te verbazen met haar stunning outfits. Maarre, ook in real life ziet Camille eruit om door een ringetje te halen.

Skincare

Met make-up die er altijd on point uitziet, moet Camille wel een aantal make-upgeheimen hebben. Toch blijkt haar skincare-routine verrassend modeste, zo vertelt ze aan Marie Claire. “’s Ochtends gebruik ik een serum, en ik masseer mijn gezicht met een gua sha-tool. Zo’n massage helpt tegen zwellingen en verbetert de conditie van mijn huid. ’s Avonds verwijder ik altijd, maar dan ook echt altijd, mijn make-up, om te zorgen dat mijn huid fris is als ik wakker word”, aldus Camille.

Bescheiden make-up

Op draaidagen en tijdens events verschijnt Camille met prachtige make-up, maar het betekent niet dat de actrice hier zo verknocht aan is dat ze het elke dag opheeft. “Ik moet zeggen dat ik niet elke dag make-up draag”, deelt ze. “Als ik geen shoot of draaidag heb, probeer ik mijn huid zo veel mogelijk te laten ademen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camille Razat (@camillerazat)

Au natural

Is het wel een make-up kinda day? Dan kiest Camille vaak voor naturel make-up. “Een beetje contouren met een bronzer om mijn jukbeenderen sterker te laten uitkomen, wat blush op mijn wangen, het puntje van mijn neus en oogleden – daar krijg je een heel frisse look van. Dan een beetje mascara, wat concealer om donkere kringen weg te werken en ik vul mijn wenkbrauwen een beetje in. That’s it!

Bron: Marie Claire (Marjolein Vermeij) | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws