5 dingen die je nog niet wist over Emily in Paris-acteur Lucas Bravo

Wist je dat de Emily in Paris-acteur een heuse Potterhead is?

Onlangs verscheen het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix en als je op ons lijkt heb je alle afleveringen achter elkaar gekeken. Het nieuwe seizoen zit weer vol mode, drama, romances én knappe mannen. Zo zagen we de Franse acteur Lucas Bravo weer in de rol van de knappe chefkok Gabriel kruipen. Maarre, wat weten we eigenlijk van Lucas – behalve dat hij extreem knap is?

1. Lucas is single

Glamour US voelde Lucas in 2020 aan de tand over onder meer zijn liefdesleven. En jawel, zo kwam naar voren dat de acteur nog single is! “Op Wikipedia stond dat ik een vriendin heb. Ik had het geflagd, omdat het niet klopt. Vervolgens heb ik het gepost, omdat ik het wel grappig vond.” Tot onze verbazing lijkt het erop dat de handsome acteur ruim twee jaar later nog steeds als vrijgezel door het leven gaat. Wij boeken even een tripje, naar Parijs. Au revoir!

2. “Ik hou van communiceren”

Wat Lucas een afknapper vindt in een relatie? Daar is hij duidelijk over. “Ik hou er niet van als iemand wegloopt in een relatie. Ik hou van communicatie, dat is de basis van alles.” De acteur volgt dat je nooit bang moet zijn dat iemand jouw input verkeerd begrijpt.

“Ik kan er niet tegen als iemand tijdens een gesprek wegloopt of met een babyface zielig gaat zitten doen. Ik spreek dingen gewoon liever uit.” Hear, hear!

3. Lucas is een Potterhead

De magie van Zweinstein vindt Lucas betoverend. “Ik vind het heerlijk om op zondag een Harry Potter-marathon te houden en te ontsnappen aan de werkelijkheid. Ik hou van die magie, heerlijk!”

4. Lucas brengt zijn vrije tijd graag op het platteland door

Hoewel zijn personage in Emily in Paris in het drukke Parijs woont, zoekt Lucas zelf liever de rust op in zijn vrije tijd. Hij brengt een vrije dag dan ook het liefst door op het platteland. “Het liefst ben ik op het platteland met wat vrienden, goed eten en zwemmen we in de rivier. Zo kunnen we even onze verantwoordelijkheden vergeten.”

5. De acteur is dol op de natuur

Patagonië wordt als een van de mooiste natuurgebieden ter wereld gezien. Niet zo gek dat dit dan ook een droombestemming van Lucas is. “Ik hou van alleen reizen en helemaal verdwalen. Gewoon een rugzak mee en alles ontdekken en genieten van het prachtige landschap.”

“Er ontstaat een soort van angst als je helemaal in je eentje bent in de wildernis. Juist daar vind je vaak goede antwoorden over jezelf. Ik wil daar heel graag weer een keer heen als het kan.”

Bron: Glamour US | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws