Real Housewive Hella Huizinga en vriend uit elkaar

De twee hebben na 13 jaar een punt achter hun relatie gezet.

Verdrietig nieuws voor Hella Huizinga. De partyplanner heeft na dertien jaar een punt gezet achter haar relatie met Daniël. Dat is te zien in de nieuwste aflevering van The Real Housewives of Amsterdam.

Uit elkaar

Hella en Daniël waren dertien jaar happy together. Toch leefden ze vaak los van elkaar. In The Real Housewives of Amsterdam vertelde de partyplanner eerder al openhartig dat ze elkaar bijna niet zien vanwege haar werk. Daarom hebben ze nu samen besloten om een punt achter hun relatie te zetten.

Verhuizing

“Ik heb een verhuizing gehad deze week… Ik ben naar een ander huis gegaan”, vertelt Hella eerlijk in de nieuwste aflevering, als alle Housewives bij elkaar komen op Ibiza. “Ik heb de stap gemaakt om naar mijn eigen plekje te gaan om het even uit te zoeken en rust te hebben.” Al was dat niet makkelijk voor de beauty. “Dat was wel heel verdrietig”, geeft ze toe.

Samen oud worden

Door de breuk valt Hella’s toekomstbeeld in duigen. “Je hoopt de rest van je leven met elkaar te zijn en met elkaar oud te worden. Dat dat dan kapot gaat, ik denk dat dat ook heel verdrietig is”, stelt ze. “Die hele toekomst die je samen had gezien, dat beeld is ineens weg. En dat is moeilijk.”

The Real Housewives of Amsterdam is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Bron: The Real Housewives of Amsterdam, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws