Finally: The Real Housewives of Amsterdam is nu te zien op Videoland

En we worden meteen getrakteerd op twee afleveringen.

The wait is finally over! Vanaf vandaag kunnen we eindelijk genieten van The Real Housewives of Amsterdam op Videoland. En om helemaal goed te beginnen, worden we meteen getrakteerd op twee afleveringen. Tijd om te bingen!

The Real Housewives

Jarenlang hebben we genoten van de glamoureuze levens van The Real Housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. In het realityprogramma zien we hoe de vrouwen hun gezinsleven combineren met vriendschappen en lucratieve business adventures. Enne, nu strijkt het wereldwijde succesprogramma finally in Nederland neer.

We weten van de Amerikaanse Real Housewives-series natuurlijk dat er, naast al het moois, ook plek wordt gemaakt voor een heleboel drama. In de Amsterdamse variant is dat niet anders, als we de trailer mogen geloven. Want als er al zóveel drama in één trailer wordt laten zien, belooft dat veel goeds voor de afleveringen. And we’re here for it!

Upper class

In juni werd bekend gemaakt dat The Real Housewives of Amsterdam zijn opwachting gaat maken op de Nederlandse televisie. Ben jij benieuwd naar het glamorous leven van de Amsterdamse upper class? Vanaf vandaag nemen we een kijkje in de jetsetlevens van Cherry-Ann PersonDjamila Celina, Hella HuizingaKimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. “Bereid je voor op glamour, drama en heeeeel veel aromat 💁‍♀️ Er staan twee afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam voor je klaar! #RHOAMS” aldus Videoland op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Drama

Onlangs gaven de housewives al aan dat ze erg zin hebben in het avontuur. “Vind het heel leuk om jullie een kijkje te kunnen geven in mijn leven. Mijn gezin, werk en vriendschappen zullen centraal staan. Mooie momenten en minder mooie momenten”, vertelt Maria. Ook Hella kijkt er enorm naar uit: “We maken wat meeeee!!” Dat wordt ongetwijfeld heel juicy. Wij gaan vanavond meteen kijken!

The Real Housewives of Amsterdam is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Beeld: Videoland

Laatste nieuws