RHOAMS Djamila is een tikkende tijdbom: ‘Borsten moeten geamputeerd worden’

'Ik was gewoon dom en jong.'

Lees ook

Fillers en siliconen: we spuiten ze in onze lippen, kaken, kin en zelfs in onze oksels, maar een plek waar we ze zeker weten niet moeten laten inspuiten is in je borsten. Iets waar Real Housewive Djamila ook achter is gekomen nadat ze een grote fout heeft gemaakt.

Fillers en siliconen

Tijdens de meest recente aflevering van de Real Housewives of Amsterdam onthult Djamila dat ze ‘het spul wat je in je billen spuit’ in haar borsten heeft zetten. “Dat kan je eigenlijk niet in je borsten laten spuiten”, weet ze nu. “Maar mij werd wijsgemaakt dat je een borstzak hebt en als je het daar dan inspuit, dan blijft het daar op die plek zitten.” Oei!

Dat dat helemaal niet waar is, weet Djamila nu ook. “Het is echt gewoon een onwijs fabeltje. Dus al mijn siliconengel is uitgezaaid tot mijn buik”, onthult ze. “Ik moet ook nog steeds geopereerd worden daarvoor, maar ik ben echt super bang”, vervolgt de Real Housewive.

Amputatie

En we snappen waarom ze er zo bang voor is, want daarnaast laat ze ook nog weten dat haar borsten eigenlijk moeten worden geamputeerd. “Die moeten weer opnieuw opgebouwd worden. Ze moeten ook eigenlijk mijn buik openmaken om het eruit te laten lopen”, biecht de rozeharige op.

“Er zijn niet zoveel dokters op de wereld die dat durven te doen”, legt Damila uit. Zo legt ze uit dat ze al drie afspraken heeft gehad, maar dat ze er nog nooit voor op de operatietafel heeft gelegen. “Ik ben echt bang dat ik erin blijf hangen, dus ik ben eigenlijk een beetje een tikkende tijdbom.”

Dom en jong

Djamila legt uit waarom ze überhaupt de keuze heeft gemaakt om iets aan haar borsten te laten doen. “Ik was gewoon dom en jong en ik heb iets in m’n lichaam laten spuiten, niet wetende wat er in m’n lichaam is gespoten en niet wetende waar ze het in hebben gespoten. En nu is het gewoon een en al mess.” Wow!

Bron: The Real Housewives of Amsterdam | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook