Maria Tailor licht tipje van de sluier op over The Real Housewives of Amsterdam 

'Jarenlang heb ik geroepen dat ik geen reality meer zou doen'

Binnenkort is het zover en schitteren zeven vrouwen uit de high society van onze hoofdstad in de serie The Real Housewives of Amsterdam. Een van de dames die hierin te zien is, is Maria Tailor. In de nieuwste Beau Monde deelt ze waarom ze besloot mee te werken aan deze serie en vertelt ze meer over haar nieuwe liefde. 

Modeondernemer

De 39-jarige Maria Tailor woont in Amsterdam en heeft haar eigen gelijknamige fashionlabel. Samen met Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky is ze vanaf 24 november te zien in The Real Housewives of Amsterdam op Videoland.

Toch had Maria een paar jaar geleden niet gedacht dat ze ooit weer in een realityserie te zien zou zijn. “Jarenlang heb ik geroepen dat ik geen reality meer zou doen. Ik heb destijds veel uit Modemeisjes gehaald, zo is mijn carrière immers echt begonnen. Maar ik had niet het idee dat ik mijn leven weer op zo’n manier wilde delen”, vertelt Maria in gesprek met Beau Monde. 

“Toch hadden Hella (Huizinga, red.) en ik vaak van die hysterische momenten, waarop we uitriepen dat het wel erg leuk zou zijn als die gefilmd werden. We wilden ook graag samen iets doen. Dus toen dit op ons pad kwam, waren we wel enthousiast. Het format is ons op ’t lijf geschreven, want we zijn echt Amsterdamse glamourmeiden.”

Nieuwe vriend

In het Amsterdamse gossip circuit gaat rond dat Maria een nieuwe vriend zou hebben. “Ja, dat klopt. Al een paar maanden”, bevestigt de dolverliefde onderneemster. Helaas krijgen we hem nog niet te zien in de serie. “Hij wil voorlopig even niet in beeld. Laten we het erop houden dat de situatie voor nu even complicated is. Maar we hebben het heel fijn samen.” Hoe de twee elkaar hebben leren kennen? “Ik kwam hem een paar maanden geleden tegen tijdens een feestje in de kroeg, hier om de hoek. De dag erna zagen we elkaar alweer. Het was direct heel intens: ieder moment dat we samen konden zijn, pakten we. Al was het maar voor een kopje koffie.”

“Hij is zakenman, zo’n kakker. Heerlijk”, vertelt Maria over haar nieuwe lover. “Ik kan enorm met hem lachen, hij is slim en heel ondernemend. Ook is hij echt ontzettend lief voor me. In het begin nam hij iedere dag bloemen voor me mee. Ja, ik ben dolverliefd op hem.” Awh!

In de nieuwste Beau Monde lees je de rest van het gesprek met Maria Tailor en lees je ook interviews met Hella, Kimmylien en Susanna over The Real Housewives of Amsterdam. Nu in de winkel! 

Bron: Beau Monde |Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws