Sanne blikt terug op Belgische Bachelor: ‘Veel jaloezie en schijnheiligheid’

'De meisjes die lief overkwamen, waren in werkelijkheid best achterbaks of hadden een dubbele agenda'

De Nederlandse Sanne deed afgelopen seizoen mee aan De Bachelor België, met niemand minder dan Fabrizio in de hoofdrol. Hoewel ze ver kwam in het programma, wist ze uiteindelijk niet Fabrizo’s hart te veroveren. In gesprek met VROUW blikt Sanne terug op haar avontuur, en doet ze een boekje open over hoe het er daadwerkelijk aan toeging.

Belgische Bachelor

Het is alweer even geleden dat de Belgische Bachelor op televisie was, dus we frissen je geheugen graag nog even op met een kleine recap. In De Bachelor België ging Fabrizio opzoek naar de liefde. Sanne had vanaf het begin een goede klik met de realityster, en wist het te schoppen tot de laatste drie. Helaas moest ze vlak voor het einde toch haar koffers pakken, want Fabrizo koos voor Madieke – die overigens ook Nederlands is. Maar uiteindelijk bleek ook dat geen match made in heaven te zijn. En hoewel het er op beeld allemaal romantisch uitzag en de sfeer gemoedelijk leek, was dat in werkelijkheid wel anders volgens Sanne.

Achter de schermen

Achter de schermen ging het er volgens Sanne namelijk heel anders aan toe. “Ik heb het onwijs leuk gehad met Fabrizio, maar alle poespas eromheen vond ik vreselijk”, vertelt ze. “De meeste vrouwen in dat huis waren niet mijn type mens en het is ook niks voor mij om zo achter een man aan te lopen”, legt ze uit. “Wat je niet op tv zag, is dat er veel jaloezie en schijnheiligheid was. De meisjes die lief overkwamen, waren in werkelijkheid best achterbaks of hadden een dubbele agenda.”

Leugen

Zo werd Sanne door een medekandidaat voor de bus gegooid, met een opmerking die op een leugen gebaseerd was. “Dat Vanessa tegen Fabrizio heeft gezegd dat ik een alcoholprobleem heb. Totale onzin, ik drink misschien één of twee keer in de week”, stelt ze. “Fabrizio vertelde later dat hij dit had laten meespelen in zijn keuze.” Maar ook de reacties die de Amsterdamse kreeg waren niet altijd mals. “Ik kreeg best veel rotreacties. ‘Je doet mee voor de fame!’ Of: ‘Wat ben je voor moeder dat je vier weken weggaat van je kinderen?’”, geeft ze als voorbeeld. “Gelukkig kon ik die opmerkingen makkelijk van me af laten glijden.”

Bron: Love Reality, VROUW | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws