Wait, what? De Bachelors Sanne wist dít programma wel te winnen

Iets met een beauty en een nerd?

We kennen Sanne Ghislaine Sont allemaal van De Bachelor België, waarin de knappe Fabrizio op zoek ging naar de ware liefde. Hoewel de blondine eindigde bij de laatste drie, was het Madieke die het hart van de Belgische hunk wist te stelen. Jammer genoeg ging de moeder van twee er dus niet met de winst vandoor… Maar wist je dat Sanne al eens eerder mee heeft gedaan aan een Belgisch programma waar ze wél de hoofdprijs won?

Beauty & de Nerd

In de podcast ‘Amsterdamse Mokkels‘ praat Sanne samen met bestie Yaël – die we overigens kennen van de Nederlandse versie van De Bachelor met Thomas van der Vlugt – over verschillende onderwerpen en delen ze persoonlijke verhalen. Zo kwam er in de meest recente aflevering ineens naar voren dat Sanne mee heeft gedaan aan de Belgische Beauty & de Nerd. En geloof het of niet: de blonde beauty won dit met koppelpartner Bart. Ze gingen ervandoor met een geldprijs van maar liefst 25.000 euro!

Deelname

Let’s go back in time: de toen 21-jarige Sanne deed in 2009 mee als ‘beauty‘ aan Beauty & de Nerd België, waarin ze gekoppeld werd met de 26-jarige ‘nerd’ Bart Vanryckeghem. Bart was een groot liefhebber van computers en had een grote passie voor ‘Star Trek‘. Aan het koppel dus de taak om het zover mogelijk te schoppen door verschillende opdrachten te winnen en natuurlijk iedereen in te palmen met de beruchte make-over.

Finale

In de halve finale – die in Thailand plaatsvond – stonden Sanne en Bart tegenover Fabienne en Gijs en Desirée en Corneel. Na een zenuwslopende race waren het Fabienne en Gijs en Sanne en Bart die een ticket wisten te bemachtigen naar de grande finale. Tijdens deze spannende finale moesten de koppels verschillende vragen over elkaar beantwoorden. Hieruit bleek dat Sanne en Bart het meeste van elkaar hadden opgestoken en er uiteindelijk met de 25.000 euro vandoor gingen.

Bron: Amsterdamse Mokkels, De Morgen | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws