De Bachelors Sanne blikt terug op deelname: ‘Het was verschrikkelijk’

Sanne vertelt openhartig over de 'k*tsfeer', roddelen, en de strijd om Fabrizio's hart.

Lees ook

Nu De Bachelor België met Fabrizio Tzinaridis er weer op zit, kunnen de dames allemaal eindelijk terugblikken op het hele avontuur. En hierbij neemt Sanne, zoals we inmiddels van haar gewend zijn, absoluut geen blad voor de mond.

Verschrikkelijk

Zo vertelt ze in gesprek met Linda dat ze niet heel erg positief terugkijkt op haar deelname. “Het was verschrikkelijk”, deelt ze.

“Met Fabrizio alleen was het leuk, hoor. Ik volgde hem al een tijdje op social media, toen ik zag dat hij de Belgische bachelor zou zijn. Ik vond ‘m altijd al een leuke gozer, dus ik gaf me op. Maar dat we vervolgens met z’n allen achter één man aan moesten gaan… Dat ging echt tegen mijn principes in”, aldus de Nederlandse beauty uit het Belgische programma.

K*tsfeer

Ook is Sanne duidelijk over de sfeer in het huis. Zo legt ze uit dat ze sowieso wat buiten de groep lag doordat ze na een vertraagde vlucht opeens anderhalve dag later arriveerde.

“Vervolgens zoende ik met Fabrizio nadat Phaedra dat had gedaan en toen kwam er helemaal een k*tsfeer. Bij de Nederlandse Bachelor was de sfeer altijd leuk, dat hoorde ik ook van mijn beste vriendin Yael, die daaraan meedeed. Maar bij ons gunde niemand elkaar wat.” Aiii…

Roddelen

Ook zag Sanne een duidelijk verschil tussen de Belgische en Nederlandse ladies in de villa. Zo schopte ze het net als mede-Nederlander Madieke tot de halve finale, en met haar klikte het een stuk beter. “Nederlanders zijn heel direct. Als Madieke bijvoorbeeld iets had, dan vertelde ze dat gewoon tegen mij. Of we spraken elkaar aan. De Belgische meiden waren meer van het roddelen.” Oei!

Zo noemt Sanne bijvoorbeeld enkele roddels die door Vanessa de wereld in zouden zijn geholpen. “Zo had Vanessa tegen Fabrizio gezegd dat Margaux nog bij haar ex woonde. Maar dat was helemaal niet waar. Vanessa had ook tegen hem gezegd dat ik aan de alcohol zat. Helemaal niet waar. Tuurlijk, af en toe een drankje vind ik wel lekker. Maar verder niet. Ik werd ook echt neergezet als een soort losgeslagen meid. Dat vond ik niet leuk voor mijn kinderen. Joh, ik ben moeder, ik werk vijf à zes dagen per week. Zo ben ik helemaal niet.” You tell ‘em!

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws

Zie ook