De Bachelors Sanne over Fabrizio: ‘Gewoon een toffe, oprechte gozer’

Ze vertelt onder andere of ze weer aan zo'n programma mee zou doen.

De Nederlandse Sanne Sont deed mee aan de Vlaamse versie van De Bachelor. Ze eindigde bij de laatste drie, maar vond de liefde helaas niet bij Fabrizio. Ook kreeg ze achteraf te maken met veel nare reacties. In het Grazia Zomerboek doet ze een boekje open over haar ervaringen.

Moeilijk in te schatten

Sanne is uiteindelijk niet met Fabrizio geëindigd. Of een relatie met hem ook echt mogelijk was geweest als ze wel had gewonnen, weet ze niet. “Ik vind het lastig om te zeggen of dat erin had gezeten. In Griekenland hadden we echt een klik, en hij is ook mijn type qua innerlijk en uiterlijk. Ik zag het programma als een potentieel begin, pas thuis kun je gaan bekijken of het een relatie wordt of niet. Probleem was wel dat we ver uit elkaar wonen, en dat ik ook niet wist hoe hij in het echte leven is. Ik ben nooit verliefd geweest, dat gaat bij mij überhaupt niet zo snel.”

Leugens

Tijdens het programma was niet iedereen volgens Sanne overal even eerlijk over. Vanessa heeft tijdens haar 1-op-1 date tegen Fabrizio gezegd dat ik alcoholist ben, wat allesbehalve waar is. Tuurlijk, we dronken met de meiden weleens een wijntje, maar thuis sport ik vijf dagen in de week en ben ik vooral druk met mijn gezin. Ze zei ook dat ik flessen had gestolen en onder mijn bed had verstopt. Toen ik Fabrizio vervolgens ook nog mee op date naar een café nam, is hij dingen op gaan tellen en heeft hij daar zijn keuze op gebaseerd. Ik vond dat heel heftig.”

Goed contact

Het heeft even geduurd, maar inmiddels hebben Sanne en Fabrizio weer contact. “We zijn heel goed met elkaar, op een vriendschappelijke manier. Ik was eerst best boos op hem. Niet omdat hij me had weggestuurd, maar omdat hij niet eens iets liefs had gezegd toen ik eruit ging. We hebben twee maanden geen contact gehad, maar toen heeft hij me een bericht gestuurd met excuses. Hij heeft me zijn kant uitgelegd en we hebben alles goed uitgepraat. We spreken elkaar nog meerdere keren in de week, ik vind hem gewoon een toffe, oprechte gozer.”

Meedoen aan andere programma’s?

Ondanks de ellende heeft De Bachelor Sanne ook positieve dingen opgeleverd. “Ik krijg leuke samenwerkingen aangeboden en ga samen met mijn dochters een YouTube-kanaal starten. Ik ben ook voor Love Island gevraagd, maar daar heb ik voor bedankt. Dan zou ik liever meedoen aan een programma als Expeditie Robinson.”

Meer lezen? Het volledige interview met Sanne, waarin ze onder andere vertelt over de haatreacties en haar kijk op de liefde, staat in het Grazia Zomerboek. Ook Joan Pronk (Love Island), Indigo Oord (De Bachelor) en Scott Slinger (Prince Charming) vertellen over hun zoektocht naar liefde op tv. Vanaf donderdag 23 juni in de winkels!

Bron: Grazia Zomerboek | Interview: Jill Waas | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws