Sanne blikt terug op Bachelor-deelname: ‘Ik heb heel mooie dates met Fabrizio gehad’

Ook doet ze een boekje open over de status van haar liefdesleven.

Lees ook

Ze schopte het tot de 24-uursdate met Fabrizio Tzinaridis, had een rocky exit uit De Bachelor België, en moest het vervolgens doen met ontzettend veel haatreacties. Het leven van Sanne Sont is een echte rollercoaster geweest de afgelopen tijd. In het aankomende Grazia Zomerboek blikt ze terug op haar deelname en de aftermath.

Jaloezie

Sanne heeft geen blad voor de mond genomen over haar deelname aan De Bachelor. Zo kijkt ze niet bepaald positief terug op de ervaring. “Als ik heel eerlijk ben, vond ik het vreselijk. Ik zat met al die vrouwen in één huis en de meeste waren echt niet mijn type mens. Er was veel jaloezie en ik ben niet iemand die achter een man aan gaat lopen. Ik vond het vreselijk als we een opdracht of dansje moesten doen en dacht: ik ga echt niet voor jou met mijn kont schudden op tv. Ik heb heel mooie dates met Fabrizio gehad, maar nog een keer meedoen aan een datingprogramma: nee, bedankt!”

Ware liefde

Ook kijkt de blondine sceptisch naar realityshows over de liefde. “Ik geloof daar niet in. Daten met zoveel andere vrouwen erbij is mega onnatuurlijk. Je ziet elkaar misschien twee, drie uurtjes en daarna gaat hij weer met een ander op date. Hoe kun je je helemaal openstellen met dat in je achterhoofd?”, legt ze uit.

Ook laat ze weten dat ze de komende tijd in elk geval niet op een relatie zit te wachten. “Sowieso ben ik sinds het programma wel even klaar met daten; ik focus me liever op mijn kinderen en op wat ik wil bereiken in mijn leven”, laat de doelgerichte dame weten.

Aftermath

De reacties op Sannes exit waren niet mals, deelt ze. “Nadat ik Fabrizio ‘sukkel’ noemde op tv, heb ik best wel wat haatreacties gekregen. Mensen verweten me dat ik met hem naar bed was geweest en hem vervolgens voor ‘sukkel’ uitschold. Op de 24-uursdate en door zijn commentaar erna lijkt het of we seks hebben gehad, maar dat is niet zo.” Duidelijk!

Inmiddels gaat het Sanne in elk geval voor de wind. Zo vertelt ze: “Ik krijg leuke samenwerkingen aangeboden en ik ben met mijn beste vriendin Yaël, die meedeed aan de Nederlandse Bachelor, de podcast Amsterdamse Mokkels begonnen over daten, seks en de taboes daaromheen. Ook ga ik samen met mijn dochters een YouTube-kanaal starten.” You go girl!

Het volledige interview met Sanne lezen? Dan kun je vanaf 22 juni terecht in de winkels voor het Grazia Zomerboek! Hierin vertellen ook Joan Pronk (Love Island), Indigo Oord (De Bachelor), en Scott Slinger (Prince Charming) over hun zoektocht naar liefde op tv.

Bron: Grazia Zomerboek | Interview: Jill Waas | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws

Zie ook