Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow! Geordie Shores Charlotte laat lippen dissolven

'Ik ben écht niet teleurgesteld!'

Voormalig Geordie Shore-ster Charlotte Crosby staat naast haar deelname aan het populaire programma ook bekend om haar cosmetische ingrepen. Zo heeft ze onder andere een neuscorrectie en een boob job gehad, en liet ze haar lippen af en toe vullen met lipfiller.

Smallere lippen

De kersverse moeder laat sinds 2014 haar lippen al doen, maar kondigde vorige week aan dat ze haar lipfillers laat verwijderen. "Ik zeg het gewoon... Ik laat mijn lippen dissolven. Ik had nooit gedacht dat ik mee zou maken dat ik voor een wat meer natuurlijke look zou gaan. But it's happening", liet ze weten in haar Instagram-stories. De realityster liet haar fans nog een weekendje wachten op het resultaat, maar afgelopen zondagavond liet ze eindelijk het resultaat zien op haar YouTube-kanaal.

"Ze zijn zó blauw", lacht Charlotte. "Ik denk dat je het kan zien als ik aan het praten ben. M'n bovenlip is gewoon verdwenen. Maar zo erg vind ik het niet", geeft ze toe. "Het zit er nog steeds! Ze zijn gewoon een stuk smaller", grapt ze. "Ik ben écht niet teleurgesteld!", vertelt ze opgelucht.

Dochtertje

Een aantal maanden geleden beviel Geordie Shore-ster van haar dochtertje Alba Jean. Na het geweldige nieuws hield Charlotte haar nieuwe spruit nog erg on the low, wat natuurlijk erg begrijpelijk is, maar inmiddels hebben we kennis mogen maken met haar kleine spruit. Toch bleek het niet allemaal zo'n roze wolk te zijn. Charlotte deelde namelijk dat niet heel lang na de geboorte van haar dochtertje haar oma kwam te overlijden.

Bron: YouTube | Beeld: Brunopress, YouTube