Chloe Ferry vertelt openhartig over haar Geordie Shore-reis

Ook laat ze weten welke Geordie ze het leukst vindt.

Lees ook

De Geordie Shore-reünie is gister van start gegaan in het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat wij ook niet lang meer hoeven te wachten op deze ge-wel-dige comeback. En om alvast in de reunion vibes te komen, heeft het Instagramaccount van Geordie Shore een confessional gedeeld met de one and only Chloe Ferry!

Geordie Shore

Als er wordt gevraagd aan de Geordie-ster wat Geordie Shore betekent voor haar, is de beauty erg enthousiast. “Geordie Shore betekent absoluut álles voor me. Ik denk dat als ik niet meedeed aan Geordie Shore, ik waarschijnlijk in de bijstand moest leven. Ik heb geen diploma’s en ik heb dyslexie.”

Familie

De 27-jarige Chloe laat in de confessional ook weten wat haar Geordies voor haar betekenen. “Mijn Geordies betekenen letterlijk zoveel voor me”, vertelt Chloe. “We zijn een échte familie. Misschien een beetje een incestfamilie, best wel raar eerlijk gezegd”, grapt de beauty.

Favoriete Geordie

Ook wordt er gevraagd wie haar favoriete Geordie is op dit moment. “Mijn favoriete Geordies zijn Ant en Dec, vooral Dec, ik vind hem echt aantrekkelijk”, laat ze weten. Maar, wie is Dec? Wij hebben nog nooit een Dec gezien in Geordie Shore. In de confessional zie je Chloe dan ook even nadenken en vraagt dan: “Bedoel je élke Geordie?”.

De producer antwoordt dat de vraag alleen gebaseerd is op de Geordies in het huis, waarop Chloe haar antwoord dus tóch even moet bijstellen. Aha, typical Chloe! “Mijn favoriete Geordie is, hoewel we onze ups en downs hebben gehad, toch Bethan. Ze is mijn nummer één, sinds dag één. Ik hou van haar.” Aww, bestie goals!

Bron: Instagram (geordieshore) | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook