GS’s Charlotte over Gaz: ‘Ik snap niet waarom we niet normaal met elkaar kunnen omgaan’

De mommy to be snapt niet waarom Gaz haar niet heeft gefeliciteerd met haar zwangerschap.

Wie diehard Geordie Shore heeft gevolgd, weet alles af van het liefdesverhaal tussen Charlotte Crosby en Gaz Beadle. Zo draaiden de twee steeds om elkaar heen in het huis – met de nodige – drama, maar was het de spin-off serie Geordie Shore: Big Birthday Battle die de twee écht samenbracht. Het stel ging helaas niet zolang erna uit elkaar, nadat Charlotte een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had gehad. In haar podcast praat ze hier open over met bestie Sophie Kasaei.

Buitenbaarmoederlijke zwangerschap

Geordie Shore fans hoopten altijd dat Charlotte en Gaz uiteindelijk bij elkaar zouden komen. En het leek er ook even op dat dat zou lukken. Charlotte was namelijk in verwachting van haar grote liefde Gaz, maar het bleek helaas om een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te gaan. Charlotte vertelde een jaar geleden dat toen ze onder het mes moest om de zwangerschap te beëindigen, Gaz niks van zich liet horen. En ook daarna hoefde ze geen steun van hem te verwachten.

Felicitaties

Tijdens haar meest recente podcast-aflevering, vertelt de mommy to be over het moment dat ze hoorde dat Gaz opnieuw ouder zou worden met zijn vriendin Emma. “Toen hij aankondigde dat hij zwanger was met Emma, heb ik hem meteen gefeliciteerd. Dat was heel erg zwaar voor mij, omdat het niet heel erg lang geleden was dat ik de buitenbaarmoederlijke zwangerschap had gehad”, vertelt Charlotte aan Sophie.

Hij kan het niet

Inmiddels is Charlotte zelf ook zwanger. “Ik dealde in die tijd met een heleboel verdrietige dingen. Maar waar was mijn felicitatie?”, vervolgt ze. “Ik weet het echt niet Charlotte”, antwoordt Sophie op haar vraag. “Om na al die tijd gewoon een berichtje te sturen met ‘gefeliciteerd Charlotte’, dat kan hij gewoon niet”, vult ze aan.

“Het is moeilijk, want na alles wat er is gebeurd, hebben we nog steeds liefde voor Gaz”, laat Sophie weten. “Luister, ik heb altijd gezegd dat ik niet snap dat we niet normaal met elkaar om kunnen gaan”, vervolgt Charlotte. “Ik snap niet waarom we niet normaal met elkaar kunnen praten, en daarom snap ik niet waarom hij me niet heeft gefeliciteerd toen ik aankondigde dat ik zwanger was”, aldus de mommy to be.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws