Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: Charlotte Crosby is bevallen van een dochtertje

'All is well.'

Leuk nieuws: Geordie Shore-ster Charlotte Crosby is afgelopen weekend bevallen van haar eerste kindje! Zij en haar partner Jake zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje. Dit maakt Charlottes vader bekend op Twitter.

Opa geworden

Gary Crosby tweette dat hij officieel opa is geworden. "Alles gaat goed", zegt hij over de kleine meid die Charlotte en Jake kregen. "Excited voor het nieuwe hoofdstuk in onze kleine familie."

Ziekenhuis

Vorige week postte Charlotte nog een aantal foto's in haar Stories van haar in het ziekenhuis met de tekst "Here we go". Fans wisten toen al dat het kindje er waarschijnlijk aan zat te komen. De realityster heeft zelf nog niks over de geboorte gepost, maar dat begrijpen we maar al te goed. Lekker van de kleine meid genieten, Charlotte!

Geordie Shore

We kennen Charlotte als wilde twintiger die in het MTV-programma Geordie Shore ongeveer net zo vaak mannen aan de haak sloeg als dat ze in bed plaste. Inmiddels zijn de deelnemers van het programma all grown up en worden er gezinnetjes gesticht. Zo ook bij Charlotte en Jake. Nadat het stel een gender reveal party hield in juni, kwamen ze erachter dat ze een meisje verwachtten.

Documentaire

In augustus maakte de realityster bekend dat de geboorte van haar kindje vastgelegd wordt voor haar documentaire Charlotte Crosby in Sunderland die binnenkort op BBC Three te zien zal zijn. In de documentaire worden we meegenomen in Charlotte’s leven in het Engelse Sunderland. Daarin krijgen we te zien hoe ze haar ‘persoonlijke en professionele dromen najaagt’. Ook vriend Jake maakt zijn opwachting in de docu.

Charlotte weet reality-tv in ieder geval écht real te maken en zal naast de weg naar de geboorte, ook de bevalling zelf in beeld laten brengen. “Ik ben enthousiast om mijn gekke leven, mijn zakelijke ondernemingen, geliefde familie, toekomstige echtgenoot en my precious bump naar de BBC te brengen! Ik hoop dat iedereen klaar is voor de rit die voor ons ligt”, vertelde Charlotte toen over de documentaire.

Bron: LoveReality | Beeld: BrunoPress