Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

GS-ster Charlotte Crosby deelt eerste kiekje én naam pasgeboren dochtertje

Aaaahw!

In The Style x Billie Faiers Launch event

Geordie Shore-ster Charlotte Crosby beviel eerder deze maand van haar eerste kindje. De realityster had tot op heden nog niks over de geboorte van haar kleine spruit gedeeld, maar verblijdt ons vandaag eindelijk met een lief kiekje!

Bekendmaking

Het was Charlottes vader, Gary Crosby, die twee weken geleden op Twitter tweette dat hij opa was geworden. Zelf had Charlotte nog niks op social media gedeeld over haar dochtertje, tot vandaag. Ze deelt namelijk een superschattige foto van het meisje en onthult meteen de naam die haar dochtertje heeft gekregen. "Alba Jean Ankers 14.10.22 ❤️", staat er in de caption.

"Ons hart is zo vol, meisje. Je hebt ons een nieuwe betekenis van het leven gegeven. Je bent perfect in elk opzicht! Mama en papa zijn zo gelukkig dat ze jou hun kleine meid mogen noemen 💕 Er wordt zoveel meer van je gehouden dan je ooit zult weten", aldus Charlotte bij de foto. Aahw!

Reacties

Volgers van Charlotte reageren enthousiast op het schattige kiekje. "Gorgeous gorgeous name for a gorgeous gorgeous bby girl 😍💕", zo schrijft Geordie-ster Holly Hagan. Chloe Ferry laat ook hartjesogen achter. Lief!

In augustus maakte de realityster bekend dat de geboorte van haar kindje vastgelegd wordt voor haar documentaire Charlotte Crosby in Sunderland die binnenkort op BBC Three te zien zal zijn. In de documentaire worden we meegenomen in Charlotte’s leven in het Engelse Sunderland. Daarin krijgen we te zien hoe ze haar ‘persoonlijke en professionele dromen najaagt’. Ook vriend Jake maakt zijn opwachting in de docu.

Charlotte weet reality-tv in ieder geval écht real te maken en zal naast de weg naar de geboorte, ook de bevalling zelf in beeld laten brengen. “Ik ben enthousiast om mijn gekke leven, mijn zakelijke ondernemingen, geliefde familie, toekomstige echtgenoot en my precious bump naar de BBC te brengen! Ik hoop dat iedereen klaar is voor de rit die voor ons ligt”, vertelde Charlotte toen over de documentaire. Wij zijn benieuwd!

Bron & Beeld: Instagram, BrunoPress

Showbizz
  • Charlotte Crosby at the In The Style x Billie Faiers Launch event at STK London on Monday November 18th 2019