Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Meteen twee kandidaten naar huis in Prince Charming

De prince heeft niet voor iedereen een stropdas...

Gisteren is het nieuwe seizoen van Prince Charming eindelijk van start gegaan bij Videoland! De streamingsdienst trakteerde ons meteen op twee afleveringen, waarin de mannen elkaar én de prince leren kennen. Maar er moeten ook meteen kandidaten naar huis...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste twee afleveringen van Prince Charming. 

Prince Diego

Na Marvin en Chris is het dit seizoen de beurt aan Diego González-Clark om de man van zijn dromen te vinden. De gloednieuwe prince is afgereisd naar het Griekse eiland Kreta om het liefdesavontuur aan te gaan. Diego is echter niet alleen gekomen, hij heeft namelijk zijn zus Ana meegenomen. Zij heet alle mannen welkom in de villa, zodat ze meteen een eerste indruk kan krijgen van de mogelijk toekomstige partner van haar broer. Ana verwelkomt Cyrano, Joey, Rajeen, Theo, Jordie en Nick, de eerste zes mannen die naar Griekenland zijn gekomen.

Nog zes mannen

Nadat de eerste zes heren elkaar hebben ontmoet, is het tijd voor de kennismaking met Prince Charming himself. 's Avonds gaan de mannen en Diego direct de diepte in, tijdens een Griekse traditie, waarbij ze op een bord schrijven wat ze achter willen laten en dat vervolgens kapot gooien. Het blijft echter niet bij deze groep, want er zijn nog zes mannen naar Kreta gekomen om het hart van Diego te veroveren. Leroy, Edo, Davin, Joep, Gürsay en Bart gaan een potje mikado spelen met de prince, terwijl ze vragen beantwoorden om elkaar beter te leren kennen.

Gürsay verzamelde de meeste stokken tijdens mikado, en 'wint' daarmee de eerste date. De prince heeft echter nog twee plekjes vrij op die date, die te verdienen zijn tijdens een potje worstelen op het strand én voor de grootste doorzetter.

Naar huis

Aan het einde van de tweede aflevering is het ook tijd om afscheid te nemen, want de eerste stropdassenceremonie staat op de agenda. De eerste man die afvalt, is Leroy. "Ik begrijp de keuze eigenlijk niet en dat heeft te maken met dat ik hem nauwelijks heb gesproken", laat hij na afloop weten. Ook Bart moet zijn koffers pakken. "We zijn te verschillend en zitten in een andere levensfase. Ik voel geen connectie", aldus Diego. De aflevering eindigt overigens met een enorme cliffhanger, want de prince heeft iets op te biechten. "Ik heb zelf ook iets nog niet gedeeld. Ik heb namelijk al een man in mijn leven", horen we hem zeggen. Wat dit precies te betekenen heeft, zien we in de volgende aflevering. We can't wait! 

Bron: LINDA | Beeld: Jasper Suyk