Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het nieuwe seizoen van Prince Charming is nú te zien bij Videoland

Finally!

The wait is over! Vandaag is het nieuwe seizoen van Prince Charming van start gegaan op Videoland. Enne, de streamingdienst deelt meteen de eerste twee (!) afleveringen. Bingen maar!

Diego

In het aankomende seizoen van Prince Charming gaat de 30-jarige Diego onder toeziend oog van de Griekse Goden – uiteraard in het prachtige Griekenland – op zoek naar de ware. De knappe mannen die die het hart van Diego gaan proberen te veroveren zijn. BartCyranoDavinEdoGürsayJoepJoeyJordieLeroyNickRajeen en Theo.

De afleveringen

We maakten de eerste twee afleveringen meteen kennis met alle mannen. En moesten aan het einde van de afleveringen zelfs al afscheid nemen van twee mannen. Alsof dat nog niet spannend genoeg was, eindigde de tweede aflevering met een boodschap van Diego. “Heb zelf ook iets nog niet gedeeld. Ik heb namelijk al een man in mijn leven", zegt hij.

Wat hij hiermee bedoelt, weten we dus nog niet, maar als we moeten gokken heeft hij het misschien over zijn zoontje Sem. Die is namelijk meegevlogen! “Ik ben in maart 2021 papa geworden en ik had tegen de productie gezegd: ‘Ik wil graag dat mijn zoon bij me is. Ik ga niet een maand bij mijn zoon weg. Dus Sem was bij me", zei hij in gesprek met Grazia. Aaahw!

Bron & Beeld: Videoland, RTL (Jasper Suyk)