Wil je hebben: een kalender met de mannen van Prince Charming

Zo wordt plannen een feestje in 2023!

Hou jij van plannen, realityseries én ben je nog op zoek naar een leuke kalender voor 2023? Dan hebben wij de ultieme variant voor jou gevonden. Er is namelijk een heuse Prince Charming-kalender, waar alle mannen uit het derde seizoen op pronken.

Prince Charming

The wait is almost over! Over twee weken gaat het derde seizoen van Prince Charming van start bij Videoland. Dit keer gaat de 30-jarige Diego onder toeziend oog van de Griekse Goden – uiteraard in het prachtige Griekenland – op zoek naar de ware. Deze week mochten we ook de twaalf knappe mannen aan je voorstellen, die het hart van Diego gaan proberen te veroveren. Namelijk Bart, Cyrano, Davin, Edo, Gürsay, Joep, Joey, Jordie, Leroy, Nick, Rajeen en Theo.

Kalender

Dit jaar kun je de mannen van Prince Charming niet alleen op televisie bewonderen, maar ook in je eigen huis. Winq, een queer lifestyle magazine, komt namelijk met een heuse Prince Charming-kalender. “Nu verkrijgbaar: de Prince Charming 2023 kalender, met álle kandidaten van het nieuwe seizoen”, schrijft het blad op Instagram. Daarbij delen ze een video waarin we een kijkje achter de schermen krijgen bij de photoshoot. Looking good! 

De kalender is lekker groot, namelijk A3-fromaat. Elke maand zie je een andere deelnemer en prince Diego himself staat natuurlijk op de cover! Een kalender kost €24,95 en via deze link kun je ‘m bestellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Winq magazine (@winqnl)

Diego

Eerder konden we al kennismaken met de opvolger van Marvin en Chris. Niemand minder dan Diego González-Clark is de nieuwe Prince Charming! “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”, zei Diego over het aanstaande avontuur. De 30-jarige hunk kun je kennen van musicals als Aladdin, Beauty and the Beast, Mamma Mia! en On Your Feet! Ook maakt hij podcasts en is hij presentator. Verder is Diego vader van een zoontje, namelijk de schattige Sem. Wij zijn héél benieuwd of Diego een van deze twaalf vrijgezelle mannen aan de haak zal slaan!

Prince Charming is vanaf 15 december wekelijks te zien bij Videoland.

Bron: Instagram @winqnl | Beeld: Jasper Juyk

Laatste nieuws