Behind the scenes bij de covershoot met Nikkie de Jager

'Zwart, goud, wit, maar vooral: heel veel glam!'

Grazia blaast dit jaar maar liefst 15 kaarsjes uit. Reden voor een feestje! En dat vieren we met niemand minder dan Nikkie de Jager aka NikkieTutorials op de cover. Benieuwd hoe de covershoot ging? Wij geven je een kijkje achter de schermen.

Let’s celebrate

Vijftien kaarsjes blaast Grazia dit jaar uit op de verjaardagstaart, en volgend jaar viert ook NikkieTutorials haar 15-jarig jubileum. “Met mijn eerste YouTube-verdiensten ben ik naar Amsterdam gegaan. Naar de MAC Pro-winkel, om daar een paar oogschaduws en een lipgloss te shoppen. Daar was ik wel trots op, ja, maar ik had niet het idee dat dit echt iets groots ging worden. Dat kwam pas later, toen ik voor het eerst viral ging met The Power of Makeup. Toen dacht ik wel even: o, wow.”

Dromen

In die vijftien jaar zijn heel veel van Nikkie’s dromen al uitgekomen, zo werkte ze met Adele en presenteerde ze het Songfestival. Of er nog meer te dromen valt, vertelt ze in de nieuwste Grazia. “Ik leef al in een soort van droom, waarin ik mag doen wat ik het leukste vind en ik kom op de mooiste en meest bizarre plekken.” Maar welke sterren staan er nog op haar lijstje? Ook vertelt Nikkie uitgebreid over haar carrière en droombruiloft!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

Covershoot

We vieren ons 15-jarig bestaan met niemand minder dan Nikkie op de cover, en daar hoort natuurlijk een feestelijke covershoot bij. “Zwart, goud, wit, maar vooral: heel veel glam!” aldus onze covergirl. Benieuwd hoe de covershoot ging? We geven je een kijkje achter de schermen in bovenstaande video. Het eindresultaat van de shoot én het hele interview met Nikkie vind je in de nieuwste Grazia, nu in de winkel!

Beeld: Ruud Janssen

Laatste nieuws