Wauw! Emma Heesters showt nieuwste aanwinst op Instagram

'Work hard, play hard'

Emma Heesters timmert flink aan de weg als zangers. Haar carrière gaat als een speer en daarom heeft ze nu een prachtige nieuwe auto kunnen kopen. Op Instagram showt ze haar nieuwste aanwinst.

Nieuwe auto

Dat het haar financieel voor de wind gaat, steekt Emma niet onder stoelen of banken. Op Instagram laat ze dan ook vol trots haar gloednieuwe auto zien. “I bought a new car!! 😍 so proud ❤️”, schrijft ze. Daarbij plaatst ze een serie kiekjes waarop ze vrolijk poseert bij haar spierwitte Maserati.

Zelf betaald

Het is voor de zangers niet de eerste keer dat ze een Maserati koopt. Zo vertelt ze dat het bijna dezelfde auto is als ze hiervoor had. Het bevalt haar dus blijkbaar goed! “Just faster, an upgrade and zero kilometers ✨✨”, legt Emma uit. Enne, daarnaast wil ze ook meteen een misverstand de wereld uit helpen. “Gekregen van Wesley”, zo suggereert iemand in de reacties. Doelend op haar vriend Wesley Hoedt. “Haha nope, helemaal zelf betaald ✨✨✨”, reageert de zangers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Word hard, play hard

Onder de foto stromen de enthousiaste reacties binnen. “Soooo 🔥 you go girl! Work hard, play hard 😍”, schrijft collega-zangeres Belle Perez. “Heel leuk!! Veilige kilometers toegewenst!🤍”, “Je hebt wel smaak! Gaat niets boven een Maserati! 😍😍” en “Waanzinnig mooie auto 👏”, klinkt het verder in de comments. Well done, Emma!

Bron: Instagram @emmaheesters | Beeld: Brunopress, Instagram 

Laatste nieuws