Zien: zo zag Emma Heesters er vroeger uit

Wat een beauty.

Emma Heesters timmert keihard aan de weg als zangeres. De beauty verscheen onlangs nog in The Streamers en weet regelmatig de Nederlandse hitlijsten te veroveren. Maarre, hoe zag Emma er vroeger eigenlijk uit?

Uit de oude doos

Haar carrière als zangers begon allemaal via YouTube. Emma zond het nummer Perfect van Ed Sheeran en dit werd enorm goed bekeken, de teller staat op dit moment namelijk op 25 miljoen(!) views. Dankzij deze viral video mocht Emma meezingen in De Beste Zangers en de rest is geschiedenis.

De beauty scoort hit na hit en verschijnt regelmatig op de Nederlandse televisie. We herkennen Emma tegenwoordig aan haar prachtige blonde lokken, maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit? Instagrammer Yvonne Coldeweijer dook in de archieven en vond een kiekje van Emma uit de oude doos. En we moeten toegeven: wat is ze prachtig!

@lifeofyvonne

Wesley Hoedt

Aan de hoeveelheid hits van Emma kunnen we opmerken dat het music wise heel goed met haar gaat. Ook op privégebied maakte Emma onlangs nog grote stappen. Zij en haar grote liefde Wesley Hoedt hebben onlangs samen een huis gekocht. “We bought a house!!”, deelde ze onlangs vol enthousiasme bij een kiekje van haar Wesley in hun nieuwe woning.

Hoewel we nog maar weinig van het huis kunnen zien, lijkt het erop dat het stel voor een ruime en lichte woning is gegaan. Hun paleisje heeft namelijk behoorlijk wat ramen. Enne, Emma en Wesley kunnen hun kluskleding wel uit de kast halen, want er moet nog behoorlijk wat gebeuren voordat de twee hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe stekje. We twijfelen er echter niet aan dat het uiteindelijk very stylish zal worden.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws