Ooh la la: Emma Heesters en Wesley Hoedt delen zwoele strandfoto

De foto maakt de tongen behoorlijk los.

Lees ook

Emma Heesters en boyfriend Wesley Hoedt genieten momenteel van wat quality time op de Malediven. De tortelduifjes laten hun volgers meegenieten van hun vakantie met een heet vakantiekiekje.

Zwoele foto

Met Wesleys carrière als voetballer bij RSC Anderlecht en Emma’s drukke carrière als zangeres is het voor de lovebirds belangrijk om regelmatig wat quality time te hebben. En waar kun je beter wat tijd samen doorbrengen dan op de Malediven, right? Dat de twee enorm aan het genieten zijn, blijkt wel uit een heel zwoele strandfoto die ze op Instagram delen. “❤️♾️”, schrijven ze bij het kiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Prachtig koppel

Emma en Wesley maken met hun hete strandfoto de tongen behoorlijk los. Zo regent het hartjes, hartoogjes en vlammetjes onder het kiekje. “Droomkoppel”, “Best couple” en “Fantastisch”, klinkt het onder meer in de comments. “Super schattig jullie twee saampies”, schrijft een volger. “Prachtig koppel”, aldus een ander. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Vurige relatie

Onlangs verklapte Emma in gesprek met Beau Monde dat ze een vurige relatie heeft met Wesley. “Als ik bij Wesley ben, komen de jarretels tevoorschijn, dan pak ik echt uit”, vertelde de beauty. Dat uitpakken was voor Wesley wel even wennen aan het begin. “Hij was dat niet gewend, dat het elke keer feest is in bed. Ja, ik heb misschien een keurig imago, maar Wesley weet inmiddels wel beter”, vertelt Emma. “Sensualiteit is belangrijk voor me; het is krachtig om als vrouw in de slaapkamer jezelf te durven zijn. Lingerie is daar een belangrijk onderdeel van.”

Bron: Instagram @emmaheesters, @wesleyhoedt14, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook