Max Verstappen zet jarige zus Victoria in het zonnetje met lieve foto

Happy birthday!

Lees ook

Feest in huize Verstappen! En dit keer niet omdat Max goud in de wacht heeft gesleept (who knows, misschien morgen weer), maar omdat zijn knappe zusje Victoria haar birthday viert. De wereldkampioen deelt een leuke foto van hen samen.

23 jaar

Hoewel de racekampioen dit weekend weer op pad is voor een Grand-Prix, staat Max natuurlijk even stil bij de verjaardag van zijn jongere zus. “Happy 23rd birthday little sis🥳❤️”, schrijft de coureur op Instagram bij een zomers kiekje samen met Victoria.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Victoria

Net als Max is ook Victoria dol op racen. Dat kan ook haast niet anders met twee voormalig autocoureurs als parents. Op jonge leeftijd racete ze al volop in karts en in 2017 won ze zelfs haar eerste 100 mijl race.

Ook buiten de racebaan hield Victoria zich de laatste jaren bezig met racen. Zo zou ze volgens Autoblog ook bij Red Bull hebben gewerkt, waar ze de sociale media bijhield. Ook zette de beauty haar eigen modemerk Unleash the Lion op, met een knipoog naar haar bekende racebroer.

Inmiddels lijkt Victoria zich vooral te focussen op haar carrière als influencer én most importantly haar gezin. De 23-jarige is namelijk al een tijdlang samen met lover Tom Heuts en verwelkomde samen met hem zoontjes Luka (bijna 2) en Lio (10 maanden).

Bron: Instagram, Grazia Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook