Kelly Piquet deelt romantische kiekjes van haar en Max Verstappen

Wat een knap stel!

Snelheidsduivel Max Verstappen doet het dit jaar opnieuw beter dan ooit in de Formule 1. Ook buiten de racebaan lacht het leven Max toe. Hij is namelijk al een tijdje dolgelukkig met de knappe Kelly Piquet.

F1-familie

Kelly Piquet is geen onbekende in het racewereldje. Ze is namelijk de dochter van de Braziliaanse F1-legende Nelson Piquet, die driemaal wereldkampioen werd. Ook is Max niet de enige racecoureur die ze aan de haak heeft weten te slaan. Zo had ze eerder een relatie met de Russische coureur Daniil Kvyat, die net als Max ook voor Red Bull uitkwam. Zij kregen in 2017 een relatie en verwelkomden twee jaar later dochtertje Penelope. Helaas hield de relatie geen stand en gingen zij in maart 2020 uit elkaar.

Max en Kelly

Ook Max begon het jaar 2020 met een relatie. Hij was toen samen met Dilara Sanlik, maar het stel ging in oktober dat jaar uit elkaar. Net als op de racebaan liet de coureur er geen gras over groeien en hij stapte gelijk op het vliegtuig naar Brazilië om Kelly op te zoeken. Een luttele twee maanden later maakten de twee hun relatie official en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Cute!

Dat de twee inmiddels dol op elkaar zijn blijkt wel uit de kiekjes die Kelly afgelopen weekend deelde op Instagram. Kelly en Max gingen namelijk naar een feestje en dat deden ze geheel in stijl. Zo droeg Max een chique pak en schitterde Kelly in een roze cocktailjurk. “The penguin took his flamingo out to party🦩”, grapt ze in de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Reacties

Volgers van de beauty zijn in ieder geval onder de indruk van het knappe stel. Zo regent het complimentjes in de comments. “Kelly 😍🔥”, reageert influencer Claire Rose. Max’s moeder Sophie Kumpen laat ook hartjes achter onder de foto. Lief!

Bron: Instagram Kelly | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws