Victoria Verstappen openhartig over hechte band met Max

'We hebben nog nooit ruzie gehad.'

Lees ook

Victoria en Max Verstappen zetten elkaar regelmatig in het zonnetje op Instagram en laten daarbij weten trots te zijn op elkaar. Dat de twee een hechte band hebben, verbaast ons dan ook niks. In gesprek met de nieuwste Vriendin beaamt Victoria dat maar weer: “Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad.”

Band

Door de scheiding van hun ouders groeiden Max en Victoria niet samen op, en omschrijft Victoria dat ze niet een typische broer-zusrelatie met Max heeft. “Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid.”

Samen reizen

Max vliegt voor zijn carrière als Formule 1-coureur de hele wereld over. Iets waarbij Victoria hem vroeger graag vergezelde. “De meeste pubers gaan op stap, dat deden wij niet. Ik vond het leuker om te reizen en met Max samen te zijn dan met vriendinnen uit te gaan.”

Ze praat dan ook vol lof over haar grote broer. “Max is een heel lief persoon. Ik ben ook best lief, maar hij kan veel meer verdragen dan ik. Dat heeft hij van mijn moeder. Ik lijk meer op mijn vader, ben iets pittiger”, geeft ze toe.

Voor elke race bellen

Nu Victoria moeder is reist ze veel minder en gaat ze niet meer zomaar met Max mee om hem aan te moedigen tijdens een race. Dat betekent echter niet dat ze hem thuis niet aanmoedigt. Zo laat ze weten dat ze haar broer op wedstrijddagen altijd na de race belt. Zo ook toen Max de wereldtitel in Abu Dhabi in de wacht sleepte. Victoria was hier niet bij aanwezig, omdat ze net was bevallen van Luka en Lio.

“Ik kreeg tranen in mijn ogen, het was zo mooi. Na de race belden we elkaar meteen. Maar lang konden we niet praten. Ik zei ook dat hij maar lekker moest gaan feesten. Eindelijk kon hij genieten van zijn eerste wereldtitel.” Awh!

Nablijven met

In een eerder interview met vlogger Rosalie vertelde Victoria eerder al over haar hechte band met Max en dat ze graag met hem meeging om hem aan te moedigen tijdens races.

Ook vertelt ze dat ze liever niet heeft dat haar zoon Luka later in de voetsporen van zijn oom en opa treedt als F1-coureur. “Het is natuurlijk wel een lange weg, en het is niet voor iedereen bestemd. Ik heb liever dat hij gaat voetballen. Ik ben al heel mijn leven met racen bezig. Ik vind het wel prima zo.” Aha!

Bron: RTL Boulevard, Vriendin | Beeld: Videostill Rosalie

Laatste nieuws

Zie ook