Zien: zo ziet de bloedmooie vriendin van Max Verstappen eruit

De Braziliaanse beauty komt zelf ook uit een racegezin.

Lees ook

Snelheidsduivel Max Verstappen doet het dit jaar beter dan ooit in de Formule 1: zo mag hij zich sinds vandaag zelfs Formule 1-wereldkampioen noemen! Ook buiten de racebaan lacht het leven Max toe. Hij is namelijk al een tijdje dolgelukkig met de knappe Kelly Piquet.

Racewereld

Kelly Piquet is geen onbekende in het racewereldje. Ze is namelijk de dochter van de Braziliaanse F1-legende Nelson Piquet, die driemaal wereldkampioen werd. Ook is Max niet de enige racecoureur die ze aan de haak heeft weten te slaan. Zo had ze eerder een relatie met de Russische coureur Daniil Kvyat, die net als Max ook voor Red Bull uitkwam. Zij kregen in 2017 een relatie en verwelkomden twee jaar later dochtertje Penelope. Helaas hield de relatie geen stand en gingen zij in maart 2020 uit elkaar.

Ook Max begon het jaar 2020 met een relatie. Hij was toen samen met Dilara Sanlik, maar het stel ging in oktober dat jaar uit elkaar. Net als op de racebaan liet de coureur er geen gras over groeien en hij stapte gelijk op het vliegtuig naar Brazilië om Kelly op te zoeken. Een luttele twee maanden later maakten Max en Kelly hun relatie official en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Cute!

Carrière

Kelly is niet alleen beeldschoon, ze heeft ook nog eens een behoorlijke carrière achter de rug. Als puber ging ze naar een kostschool in Engeland, ze haalde haar middelbareschooldiploma in Brazilië en vertrok vervolgens naar New York om internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en economie te studeren. Tijdens en na haar studie ontdekte ze de wondere wereld van de mode. Niet alleen wist ze met haar prachtige looks een modellencontract in de wacht te slepen, ook ging ze aan de slag bij grote merken als Bergdorf Goodman en de Latijns-Amerikaanse Vogue.

Daarnaast heeft de Braziliaanse beauty ook nog eens een vlotte pen. Zo schreef ze columns voor Marie Claire en houdt ze zich af en toe bezig met de socialemediakanalen van de Formule E. Enne, ze is ook nog eens gezondheids- en welnesscoach in Monaco. You go, Kelly!

Fun fact: de bloedmooie Kelly heeft ook Nederlandse roots. Haar moeder is namelijk het Nederlandse model Sylvia Tamsma. Of de beauty ook een woordje Nederlands spreekt, is niet bekend. Al gokken wij dat Max haar daar vast wel mee kan helpen…

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook