Oeh la la! Eerste zoen in Matched by Mom is een feit

Er gebeurde veel in de derde aflevering!

In de derde aflevering van Matched by Mom ging het er vurig aan toe. En dan hebben we het niet alleen over het warme weer in Portugal, maar onder andere over de dates van de deelnemers. Want de mannen konden ein-de-lijk alleen op date met een dame, en daarbij is zelfs al een eerste zoen uitgedeeld.

Alleen op date

In Matched by Mom schakelen vier vrijgezelle zoons (AnwarKoenLorenzo en Melvin) de hulp van hun moeder in om een partner te vinden. De moeders en zoons zullen daarbij hulp krijgen van niemand minder dan presentator Edson. Inmiddels zijn er al zes dames naar huis gestuurd en leren de mannen en moeders de dames steeds beter kennen. Gisteren mochten de vier zoons dan eindelijk zonder hun moeder op date, al hadden de moeders de dates wél uitgekozen.

Eerste kus

Anwar ging op date met Rozemarijn, maar daar werd al snel duidelijk dat er toch niet echt een klik was tussen de twee. Melvin had het daarentegen verrassend gezellig met Shanna en Koen vermaakte zich prima met Cynthia. Maar bij Lorenzo ging het er al helemaal gezellig aan toe, want hij mocht op date met zijn favoriete dame: Petra. De vonken spatten er nog net niet vanaf bij de twee, maar erg gezellig werd het wel. De klik was duidelijk aanwezig en er werden romantisch handjes vastgehouden. Enne, aan het einde van de date stal Lorenzo zelfs een kus van Petra! Oeh la la. De eerste kus in Matched by Mom is daarmee een feit.

Plot twist

Aan het einde van de aflevering was het weer tijd voor de gevreesde kettingceremonie, waarbij de moeders ditmaal twee dames naar huis moesten sturen. Eerder in de aflevering won Melvin een love safer, waarmee hij eventueel nog een dame zou kunnen redden. Of hij die ook in gaat zetten weten we nog niet, maar wat we wel weten is dat Isabel besluit om zelf naar huis te gaan… In het voorstukje van volgende week zien we dat de mannen het daar niet helemaal mee eens zijn. Ook lijken er vier nieuwe dames hun intrede te maken. Spannend!

Bron & Beeld: Matched by Mom

Laatste nieuws