Edson da Graça over Matched by Mom: ‘Zou ik zelf never nooit doen’

Duidelijk!

Gisteren ging het eerste seizoen van Matched by Mom eindelijk van start op Videoland. Onder begeleiding van presentator Edson da Graça gaan vier moeders op zoek naar hun ideale schoondochter. Bij RTL Boulevard licht Edson een tipje van de sluier op over het programma en vertelt hij wat hij van het format vindt.

Nieuw format

In dit gloednieuwe datingprogramma schakelen vier vrijgezelle zoons (AnwarKoenLorenzo en Melvin) de hulp van hun moeder in om een partner te vinden. De moeders en zoons zullen daarbij hulp krijgen van niemand minder dan presentator Edson. Zestien single dames reizen af naar het zonnige Portugal in de hoop daar ware liefde te vinden. In de eerste twee afleveringen zagen we de moeders meteen al zes kandidaten naar huis sturen en daarmee is de toon voor de rest van het seizoen meteen al gezet.

Moeders

“Een moeder ziet soms dingen die de zoon niet ziet en maakt daardoor ook andere keuzes dan de zoon zou maken. Die discussies zijn gewoon heel grappig”, zegt Edson over het programma. En hoe leuk hij het ook vindt om het programma te mogen presenteren, zelf zou hij niet meedoen.

“Mijn moeder mijn vrouw laten uitzoeken?”, vraagt Edson zich hardop af. “Nooit, echt never nooit”, zegt hij. “Mijn moeder is van de hele oude stempel. Die let echt op hele andere dingen dan ik zou doen. Dus nee, ik laat mijn moeder geen keuzes maken wat mijn liefdesleven betreft”, aldus Edson. Aha!

Matched by Mom is wekelijks te zien bij Videoland.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws