Deze dames doen mee aan de nieuwe datingshow Matched by Mom

Deze knappe dames gaan opzoek naar de liefde!

Lees ook

Binnenkort is het zover en start het nieuwe realityprogramma Matched by Mom. Hierin reizen vier moeders met hun zoons af naar Portugal om vanuit een luxe villa op zoek te gaan naar hun ideale schoondochter. De single mannen werden vorige week al bekendgemaakt en vandaag maakt Videoland ook de vrijgezelle dames bekend.

Nieuwe guilty pleasure

Nu liefdesprogramma’s als Temptation Island en De Bachelorette nog wel even op zich laten wachten, kunnen wij wel een nieuwe guilty pleasure gebruiken. Ben jij ook zo dol op reality-tv? Dan wil je Matched by Mom zeker kijken.

Vanaf 4 oktober is het zover en staat Matched by Mom op Videoland. Hierin schakelen vier vrijgezelle zoons (Anwar, Koen, Lorenzo en Melvin) de hulp van hun moeder in om een partner te vinden. De moeders en zoons zullen daarbij hulp krijgen van niemand minder dan presentator Edson da Graça. Zestien single dames reizen af naar het zonnige Portugal in de hoop daar ware liefde te vinden. Dit zijn de vijftien knappe dames:

Startdatum

Matched by Mom is vanaf 4 oktober wekelijks te zien bij Videoland. De eerste aflevering is op 4 oktober ook te zien bij RTL 4 om 20.30 uur. Wij gaan zeker kijken!

Beeld: Tom Cornelissen (RTL)

Laatste nieuws

Zie ook