Exciting news: Netflix kondigt 120 (!) nieuwe films en series aan

Het beste nieuws van de dag!

Lees ook

Afgelopen zaterdag kondigde Netflix een hele hoop nieuwe titels aan tijdens hun jaarlijkse fan-event genaamd TUDUM – de naam komt van dat geluidje dat je hoort als je het Netflix-logo in beeld ziet verschijnen voordat je favoriete film of serie begint. Dankzij dat event hebben we heel veel toffe dingen om naar uit te kijken, want er werden maar liefst 120 nieuwe titels aangekondigd! We zullen ze niet allemaal opnoemen, maar lichten onze favorieten voor je uit.

Bridgerton

De opnames van het derde seizoen van Bridgerton zijn in volle gang en wij kunnen niet wachten om de serie weer te gaan bingen. We weten dat het nieuwe seizoen over Penelope Featherington en Colin Bridgerton zal gaan en daarom licht Nicola Coughlan een tipje van de sluier over wat we kunnen verwachtten van het derde seizoen. De eerste aflevering heet Out of the shadows en Nicola leest de eerste paar regels van het script van de aflevering voor.

Queen Charlotte

En dan kunnen we gelijk door naar de spin-off van Bridgerton: Queen Charlotte. In deze prequel van de populaire Netflix-serie zie je Golda Rosheuvel wederom schitteren als Queen Charlotte. India Ria Amarteifio – bekend van Sex Education – zal te zien zijn als de jonge Queen Charlotte. De serie beschrijft het huwelijk van de jonge koningin met koning George. Enne, aan deze eerste scène te zien gaat dat heel wat spanning opleveren…

The Crown

Groot nieuws voor fans van The Crown: Netflix onthulde de releasedatum voor seizoen 5. Zet 9 november maar vast in je agenda…

Emily In Paris

Lang hoeven we niet meer te wachten op het derde seizoen van Emily In Paris, want vanaf 21 december zal deze te zien zijn. Dat maakte de streamingdienst bekend door een klein voorproefje in een video te delen.

Never Have I Ever

Yes, ook de cast van Never Have I Ever licht een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen dat in de maak is. Hopelijk heb je seizoen 3 al gezien, want dan kun je je nu klaarmaken voor seizoen 4. Zo komt er een bruiloft aan, een nieuwe love-interest en zien we dat dit vierde seizoen tevens ook het laatste zal zijn.

YOU

Netflix deelde gisteren op Instagram een korte teaser met daarbij de aankondiging van het vierde seizoen van YOU.Hello YouJoe is terug. Maar dit keer mag je hem professor Jonathan Moore noemen. Pas maar op Marienne… je weet maar nooit wie zit te loeren in de bosjes”, luidt de caption. Oh my

Lupin

Goed nieuws voor fans van Lupin: Netflix deelde gisteren de teaser van het derde seizoen van de Franse hitserie. Enne, dat betekent dat we waarschijnlijk niet lang meer hoeven te wachten op dit derde deel. Exciting!

En verder…

De zwarte komedieserie Dead To Me krijgt een derde en laatste seizoen (17 november), To All The Boys’s Noah Centineo speelt in The Recruit (16 december) en ook J-Lo zal weer in een film te zien zijn, The Mother. Stranger Things-ster Millie Bobby Brown zal samen met Helena Bonham Carter spelen in de tweede film over Enola Holmes (4 november). Laat die donkere herfst- en wintermaanden maar komen!

Bron: IGN Benelux, RTL Boulevard | Beeld: Never Have I Ever

Laatste nieuws

Zie ook