Cancel je weekendplannen: Lupin seizoen 2 staat vanaf vandaag op Netflix

The wait is over!

Het weekend begint goed voor alle fans van Lupin. Het tweede seizoen van de Franse hitserie staat vanaf vandaag namelijk op Netflix. Enne, dat is maar goed ook, want het eerste seizoen eindigde met een enorme cliffhanger. Dat wordt bingen!

Kleine recap

Even een kleine recap: Lupin vertelt het spannende verhaal van Assane Diop, gespeeld door Omar Sy. De man, een meesterdief, wil zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem aandeed. Dit doet hij aan de hand van de romans van Maurice Leblanc, die gaan over de galante dief Arsène Lupin.

In deel één was te zien dat de zoon van Assane en Claire, Raoul, door handlangers van Pellegrini werd ontvoerd. En alsof dat nog niet genoeg was, werd Assane ook nog eens aan de tand gevoeld door rechercheur Youssef Guedira.

Tweede seizoen

Het tweede seizoen bestaat wederom uit vijf afleveringen. Het eerste deel van de serie eindigde met een behoorlijke cliffhanger, maar in het de nieuwe afleveringen krijgen fans het vervolg waar ze op hopen. Zo zien we hoe de confrontatie tussen Assane en Youssef afloopt én of Assane zijn zoon terugkrijgt. Verder blijft Omar Sy weer charming as always en als Assane de meesterdief beleeft hij allerlei avonturen. Wij kunnen in in ieder geval niet wachten met kijken!

Bekijk de trailer van het tweede seizoen hieronder:

Droom

Omar Sy neemt de rol van de galante dief Assane Diop voor zijn rekening in de serie. Aan Elegance vertelde de acteur onlangs dat dit een droom is die uitkomt.

“Het begon met de wens om samen te werken met Gaumont, de eerste en dus oudste filmmaatschappij ter wereld” begint hij. “Ze kwamen met een zeer zeldzame vraag: ‘Wat wil jij?’ Al snel bleek Lupin het perfecte personage. Als ik Brits was geweest, had ik James Bond willen zijn, dus dan maar het beste Franse alternatief. Het heeft ook alles in zich. Mogelijkheden voor drama, actie, lichtheid, verleiding, romantiek. Je kunt dat allemaal spelen, wat voor een acteur geweldig is.”

Beeld: Lupin

Laatste nieuws