He is back: Netflix maakt releasedatum vierde seizoen YOU bekend

Maak je klaar, want Joe komt terug!

Gisteren vond het wereldwijde online Netflix-event TUDUM plaats. De streamingdienst heeft hier het een en ander losgelaten over onze favo series, waaronder YOU. Zo weten we nu ein-de-lijk wanneer het vierde seizoen op Netflix verschijnt!

Korte teaser

Netflix deelde gisteren op Instagram een korte teaser met daarbij de aankondiging van het vierde seizoen. “Hello You, Joe is terug. Maar dit keer mag je hem professor Jonathan Moore noemen. Pas maar op Marienne… je weet maar nooit wie zit te loeren in de bosjes”, luidt de caption. Oh my…

Joe heeft de grote plas overgestoken en zal nu als professor aan de slag gaan in Londen. Voordat we professor Jonathan Moore kunnen bewonderen op ons beeldscherm, moeten we nog wel even wachten. Het eerste deel van het vierde seizoen verschijnt namelijk pas op 1 februari op Netflix, en het tweede deel pas op 10 maart.

Recap

Aangezien het derde seizoen van You alweer een tijdje geleden op Netflix verscheen, is een korte terugblik wel gewenst. Aan het einde van het seizoen zien we dat Joe Goldberg zijn vrouw Love heeft vermoord en zijn zoontje Henry achter heeft gelaten om de liefde van zijn leven (de hoeveelste inmiddels?) te volgen naar Parijs. “Alles wat ik weet, mon amour, is dat ik de hele wereld af zal zoeken om jou te vinden. Ik zal jou vinden”, horen we Joe zeggen in de slotscène.

Maar waarom speelt het vierde seizoen zich in Londen af en niet in Parijs? “Om eerlijk te zijn, omdat het goedkoper is”, wist hoofdrolspeler Penn Badgley aan Entertainment Tonight te vertellen. Wij zijn benieuwd en beginnen alvast af te tellen tot februari!

Bron: Instagram | Beeld: Netflix

Laatste nieuws