It’s a wrap! Goed nieuws voor fans van Bridgerton

We can't wait!

De opnames voor het derde seizoen van Bridgerton zijn inmiddels in volle gang. En hoewel het nog wel even zal duren voordat we naar de nieuwe afleveringen kunnen kijken, kunnen we al wel onze borst natmaken voor de spin-off van Bridgerton. De opnames voor de prequel over Queen Charlotte zijn namelijk afgerond!

Spin-off

Queen Charlotte is een geliefd personage in de eerste twee seizoenen van Bridgerton. Zo doet ze er in het tweede seizoen alles aan om Lady Whistledown te ontmaskeren en hecht veel waarde aan wat er door haar wordt geschreven. Maar we krijgen ook een heel persoonlijke kant van haar te zien als de koning ineens verward binnenwandelt en zij niet goed weet wat ze moet doen. Er is dus nog genoeg te vertellen over de koningin.

Opnames

Enne, het lijkt erop dat we binnenkort al kunnen zien hoe het met Queen Charlotte gaat, want de makers van de spin-off laten op Twitter weten dat de opnames erop zitten. Regisseur Tom Verica tweet: “Het staat erop. Deze productie, deze cast, deze crew… wacht maar af”. Oeh!

De regisseur houdt het spannend en wil helaas nog niet meer kwijt over de prequel. Hopelijk kunnen we binnenkort al kijken naar een eerste trailer.

Het verhaal

De spin-off van Bridgerton zal all about Queen Charlotte gaan. In de afleveringen zullen we waarschijnlijk te zien krijgen hoe een jonge Queen Charlotte op de troon belandt. Ook zien we daarin een jonge Violet Bridgerton en een jonge Lady Danbury.

Wat óók veel goeds belooft, is dat de spin-off door niemand minder dan Grey’s Anatomy-producer Shonda Rhimes wordt geschreven. Zij was ook al het brein achter de originele serie, die op haar beurt weer op de gelijknamige boekenreeks van de Amerikaanse Julia Quinn is gebaseerd.

Bela Bajara, van Netflix heeft al het een en ander verklapt over de spin-off. “Veel kijkers kenden het verhaal van koningin Charlotte niet voordat Bridgerton haar bekendheid gaf en ik ben blij dat deze nieuwe serie haar verhaal en de wereld van Bridgerton verder zal uitbreiden. Shonda en haar team bouwen het Bridgerton-universum zorgvuldig uit zodat de fans dezelfde kwaliteit en stijl kan worden aangeboden. Door nu al de komende seizoenen te plannen en voor te bereiden, hopen we ook een tempo aan te houden dat zelfs de meest ongeduldige kijkers volledig voldaan zal houden”, aldus Bela. Exciting!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, Twitter

Laatste nieuws