Roxanne Kwant: ‘Ik heb geen idee hoe single zijn werkt’

'Ik heb zin in een nieuwe periode.'

Roxanne Kwant liet vorige week via Instagram en TikTok weten dat zij en haar vriend Stephan Leicher uit elkaar zijn. In de nieuwste LINDA.meiden doet ze een boekje open over haar break-up.

Opvallend

Op haar TikTok zagen we vorige week een opvallende video voorbijkomen. Zo lag Roxanne er cozy bij met een speciaal kussen, en vertelde ze dat ze niet langer ‘zielig en alleen’ was. Maar zoals volgers in de comments al gauw opmerkten: had zij niet een relatie?

“Nee het is uit”, reageerde de beauty hier kort maar krachtig op. Bij een andere video was Roxanne iets uitgebreider. Op de vraag of ze single is, reageerde de blondine: “Ja, en nee hij is niet vreemdgegaan.” Hier berichtten de afgelopen maanden namelijk verschillende gossip accounts over, maar dit gerucht klopt dus niet, aldus Roxanne herself.

Geen onenightstands

“Het is net uit met mijn vriend, maar het is te vers om het daarover te hebben”, zegt de presentatrice in de LINDA.meiden. Ze vertelt dat de break-up “volwassen en goed” is gegaan en dat de twee nog goed met elkaar om kunnen gaan. “Ik heb geen idee hoe single zijn werkt, ben van relatie naar relatie gegaan. Ik wil niet harteloos naar mijn ex klinken, want ik hou nog steeds veel van hem, maar ik heb zin in een nieuwe periode. Geen onenightstands hoor, ik moet iemand wel leuk vinden om er mee naar bed te gaan”, vertelt Roxanne openhartig.

Zelfspot

In gesprek met Grazia legde Roxanne al eens uit dat zij boordevol zelfspot zit, zoals ook nu weer uit haar TikToks blijkt. “Ik krijg bijna geen negatieve reacties, ik heb daar geen last van. Ik denk dat het komt doordat ik mezelf anders neerzet op Instagram. Ik zeik mezelf al af, dus ik doe het werk al. Ze kunnen het niet erger maken.”

Bron: LINDA.meiden | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws