Roxanne Kwant bevestigt break-up met Stephan Leicher

Roxanne geeft duidelijkheid.

Terwijl de hitte aanhoudt, koelen er links en rechts verschillende relaties af. Zo bevestigt Roxanne Kwant via Instagram en Tiktok dat zij en haar vriend Stephan Leicher uit elkaar zijn.

Break-up

Op haar TikTok zagen we begin deze week een opvallende video voorbijkomen. Zo lag Roxanne er cozy bij met een speciaal kussen, en vertelde ze dat ze niet langer ‘zielig en alleen’ was. Maar zoals volgers in de comments al gauw opmerkten: had zij niet een relatie?

“Nee het is uit”, reageerde de beauty hier kort maar krachtig op. Bij een andere video was Roxanne iets uitgebreider. Op de vraag of ze single is, reageerde de blondine: “Ja, en nee hij is niet vreemdgegaan.” Hier berichtten de afgelopen maanden namelijk verschillende gossip accounts over, maar dit gerucht klopt dus niet, aldus Roxanne herself.

Verhuizen

Vanwege de break heeft de ex-presentatrice van RUMAG het behoorlijk druk. Zo zit ze nu namelijk middenin een verhuizing, bevestigde ze vandaag aan Instagram-account Juice Channel. “We zijn uit elkaar”, valt in een screenshot van hun DM’s te lezen. “Ik ga met de poesjes verhuizen deze dagen.” In Roxannes eigen Stories is bovendien te zien hoe kat Mayo in elk geval goed meehelpt met de verhuizing.

roxanne kwant
Beeld: Instagram @roxannekwant

Of ook kat Nala, die Roxanne regelmatig liefkozend de ‘sloopkogel’ noemt, net zo goed meehelpt? Dat weten we dan weer niet.

Zelfspot

In gesprek met Grazia legde Roxanne al eens uit dat zij boordevol zelfspot zit, zoals ook nu weer uit haar TikToks blijkt. “Ik krijg bijna geen negatieve reacties, ik heb daar geen last van. Ik denk dat het komt doordat ik mezelf anders neerzet op Instagram. Ik zeik mezelf al af, dus ik doe het werk al. Ze kunnen het niet erger maken.”

Bron: Instagram Juice Channel, Roxanne Kwant | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws