Roxanne Kwant legt uit: ‘Ik maak dingen expres ongemakkelijk’

In de Videoland-serie Like Me, I'm Famous maakte Roxanne de boel graag ongemakkelijk. Maar is ze altijd zo?

Roxanne Kwant maakte onlangs haar Videoland-debuut in het programma Like Me, I'm Famous. De knappe influencer wordt in het programma omschreven als 'de koningin van de ongemakkelijkheid' en steekt ook op haar eigen Instagram graag de draak met haar volgers. Maar waarom al die zelfspot en awkwardness?

Awkward momentjes

We belden met de hilarische Roxanne om haar eens het hemd van het lijf te vragen. In het nieuwe programma Like Me, I'm Famous is het duidelijk te zien dat Roxanne het allemaal niet zo serieus neemt. “Ik was vooral de hele dag aan het kloten daar”, lacht ze aan de telefoon.

Haar awkward momentjes – waar wij enorm om moeten lachen – kwamen in het programma goed uit de verf, maar dat was tijdens de opnames van het programma niet altijd zo. “Ik ben echt altijd zo, ik maak dingen expres ongemakkelijk”, begint ze. “Dat was soms wel irritant. Ik had tijdens het programma steeds het gevoel dat ik moest zeggen: ‘Nee grapje’, nadat ik een grap maakte.”

Duidelijke reden

Waarom de influencer situaties graag ongemakkelijk maakt? Daar heeft ze een heel duidelijke reden voor. “Ik maak dingen expres ongemakkelijk, zodat het voor mij niet ongemakkelijk is, maar voor de rest wel. Een situatie opzettelijk ongemakkelijk maken, is minder ongemakkelijk dan een situatie die écht ongemakkelijk is”, legt Roxanne uit.

“Dat ongemakkelijke zit automatisch een beetje in m’n systeem”, gaat ze verder. En daar haalt de influencer behoorlijk wat voordelen uit. Ook op Instagram barsten de foto's en video's van Roxanne van de zelfspot en hierop krijgt ze eigenlijk nooit negatieve reacties.

“Ik krijg bijna geen negatieve reacties, ik heb daar geen last van. Ik denk dat het komt doordat ik mezelf anders neerzet op Instagram. Ik zeik mezelf al af, dus ik doe het werk al. Ze kunnen het niet erger maken.” Makes sense, Roxanne.

Beeld: Like Me, I’m Famous!

Laatste nieuws