Oh no: Roxanne Kwant breekt enkel tijdens show Hans Klok

'Breekt zo lekker de week', schrijft Roxanne bij een filmpje in het ziekenhuis.

Lees ook

Heel glamour Nederland pakte afgelopen zondag flink uit en ging naar de nieuwe show van Hans Klok in Amsterdam. Zo ook influencer en presentatrice Roxanne Kwant. Helaas viel haar avond in duigen en eindigde ze in het ziekenhuis met een gebroken enkel. Ai…

Enkel

Roxanne Kwant begon de avond vol magie en dragqueens. Zo zagen haar volgers op Instagram hoe ze in gezelschap was van Frans Duits en Wolter Kroes en hoe erg ze van de show genoot. Helaas eindigde haar avond niet zoals gehoopt, en zien we in een nieuw filmpje een huilende Roxanne in het ziekenhuis. “Ik heb mijn enkel op drie plekken gebroken”, vertelt de blondine al lachend.

Net als Hans Klok

Oud-collega Rene Watzema van RUMAG was ook met Roxanne op stap, en zag het hele ongeluk gebeuren. Op zijn Instagram deelt hij een filmpje van de opgezwollen enkel van Roxanne. “Roxanne Kwant wilde net als Hans Klok verdwijnen. Werd een gebroken enkel”, aldus René. Gelukkig stond hij haar bij in het ziekenhuis en konden ze zelfs nog grappen maken. Hopelijk gaat het snel beter met haar!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook