EOTBDD’s Yasmine Pierards: ‘Ben verslaafd aan plastische chirurgie’

De beauty ondergaat voor de tweede keer een BBL.

Lees ook

Het Belgische streamingplatform Streamz zendt een nieuwe documentaire uit over plastische chirurgie. In Chasing Beauty: Perfectie te Koop zien we naast onder andere EOTBDD-sterren Diaz en Imke ook Yasmine Pierards, bekend van Temptation Island en Ex On The Beach: Double Dutch. De sterren zijn enorm openhartig over de cosmetische ingrepen die ze hebben laten doen en wat voor effect dat op hen heeft.

‘Verpest’

Dat Yasmine niet vies is van een cosmetische ingreep heeft de beauty nooit onder stoelen of banken gestoken. Ze onderging meerdere operaties, waaronder een ingreep aan haar borsten. Al is ze daar allesbehalve tevreden over geweest. Volgens de realityster heeft een dokter in België ze ‘verpest’, zo schreef ze eens in een Instagram-post.

Tweede BBL

In de documentaire – die vanaf 12 augustus te zien is op Streamz – volgen we onder andere Yasmine in aanloop naar haar reis naar Istanbul, waar ze voor de tweede keer een Brazilian Butt Lift zal ondergaan. “Dan halen ze vet weg op plaatsen waar je vet weg wilt hebben en dan spuiten ze het in de billen terug bij.” Oh my! “Ik ben wel een beetje verslaafd aan plastische chirurgie”, geeft de beauty aan.

Moeder natuur

Ook Imke, die we nog kennen van vorig seizoen EOTBDD, heeft een rol in de heftige documentaire. Zij heeft een neuscorrectie laten doen en ook haar lippen zijn behandeld. Haar ouders zijn het er niet helemaal mee eens: “Dat is moeder natuur en daar kom je niet aan”, horen we ze zeggen in een teaser.

Too bad: de documentaire is alleen te zien op Streamz en daarom niet in Nederland te bekijken. Hopelijk kunnen we Chasing Beauty: Perfectie te Koop in de toekomst op Nederlandse platformen terugvinden!

Bron: LoveReality | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook